02.11.2023 – ΧΑΑ: Ακούσατε χωριανοί, ακούσατε- Μακρυά από… Ψευδοπροφήτες!

Τελικά, μόλις πάει να κάνει κατά πάνω το ΧΑΑ, νάσου και οι διάφοροι «ειδικοί», που ανοίγουν σελίδες, λογαριασμούς, αλλά εμφανίζονται και σαν «σχολιαστές», στα στέκια άλλων. Βέβαια όταν το ΧΑΑ, βρισκόταν στις 550 μονάδες, και εμείς φωνάζαμε ότι τα θεμελιώδη των μετοχών που δίναμε μας δείχνουν ότι οι τιμές  τους στο ΧΑΑ, είναι τζάμπα, στα χρηματιστηριακά «πληροφοράδικα», υπήρχαν ελάχιστοι σοβαροί  επενδυτές, και όσοι από αυτούς μας άκουσαν τότε, σήμερα απολαμβάνουν κολοσσιαία κέρδη, διασκεδάζοντας με αυτά που διαβάζουν.

  • Τώρα όμως που είναι δημοφιλές το ΧΑΑ, όχι μόνο εμφανίζονται, αλλά και ως «ειδικοί», γράφουν όποια παπαριά τους έρθει στο μυαλό. Και βέβαια όταν κάποιος γράφει, «είδα όνειρο ότι η σοφτεξ θα πάει στα 33 ευρώ», δεν μπορείς να του πεις τίποτε, ελεύθερος είναι να λέει ότι θέλει, ποιος θα κρίνει έναν παλαβό; Όταν όμως διαστρεβλώνουν ακόμα και τα θεμελιώδη, ε, τότε λες, εδώ ήρθαμε πάμε να φύγουμε, γιατί θα μας τρελάνουν.

Για να διατηρήσω και την ορθογραφία, κάποιου από αυτούς, θέλω να σας δώσω μια …συμαντική συμβουλή, σε σας που βρίσκεστε ακόμη στα πρώτα βήματα σας στον κόσμο των Αγορών και δη του Χ.Α.Α

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ και να επηρεάζεστε από ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ Ή ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ που βρίσκετε στο διαδίκτυο. Επιλέξτε, αφού πρώτα τις τσεκάρετε για την σοβαρότητα τους, δύο τρεις πηγές  χρηματιστηριακής πληροφόρησης, και μείνετε μόνον σε αυτές. Αν υπάρξει κάποια άξια λόγου πληροφορία για εισηγμένη εταιρία, θα την βρείτε σε κάποια από αυτές τις σελίδες, δεν πρόκειται να σας την μεταδώσει ο …φούφουτος, με σχόλιο του σε κάποιο λογαριασμό.

Και επειδή οι περισσότεροι από εσάς, κι εμείς μαζί, είμασταν συχνοί αναγνώστες ένα δύο στεκιών, με σπουδαιότερο την υπόγα του Μιχάλη, φροντίστε να επιλέγετε τίνων τα σχόλια θα λαμβάνετε υπ όψιν, δεν είναι όλοι αθώες περιστερές, ούτε και χρηματιστηριακές διάνοιες.

Επίσης, ακριβώς επειδή το διαδίκτυο στα χρηματιστηριακά σχόλια, έχει γίνει πλέον, χειρότερο από τα κουτσομπολίστικα πρωϊνάδικα της τηλεόρασης, παρακαλέσαμε τον γνωστό σας, φίλο κύριο Νίκο Αλαγιάννη να μην αποδελτιώνει άρθρα από την σελίδα μας. Όποιος μας εμπιστεύεται μπορεί να τα βρει στη σελίδα μας. Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον διαφήμιση, με προβολή των άρθρων μας σε φόρουμ.
ΒΑΠ

ΣΣ: Προσωπικά σταμάτησα να διαβάζω forum και διάφορα σχετικά ιντερνετικά μέσα, η δε σημερινή μου παρέμβαση προέρχεται μετά από …συμαντικό σχόλιο που μου κοινοποίησαν συνεργάτες μου για την Εκτέρ για να γελάνε (Και όχι να κλαίνε) και οι ρέγγες. ( Ε, δεν θα τον διαφημίσουμε, αναδημοσιεύοντας το. !!!).

  • Και δεν τα διαβάζω, γιατί αφενός δεν έχουν να μου προσφέρουν κάτι το ωφέλιμο (τα περισσότερα άλλωστε τα παίρνουν από εμάς και τα εμφανίζουν σαν δικά τους) και αφετέρου έχουν εξαφανιστεί από αυτά, τα είκοσι- τριάντα άτομα πολύ υψηλών στάνταρντ που έγραφαν την άποψη τους παλαιότερα (προφανώς κουράστηκαν οι άνθρωποι…).

Για τους ελάχιστους υψηλών προδιαγραφών σχολιαστές που έχουν απομείνει, έχω ενημερώσει την γραμματέα μου, και μου αποδελτιώνει μόνο τα δικά τους κείμενα, που τα διαβάζω με ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο