(1) Ελα Θεέ και Κύριε, που ζουν οι άνθρωποι; Τόσο άσχετοι είναι; Υπάρχουν λόγια κατάλληλα να εκφραστεί κανείς;;; 

ΣΤΗ ΦΩΤΟ αντί της λέξης… Καθρέπτη… βάλτε … Ταμπλό 

****

Δηλαδή επειδή είναι της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ θα κάνουμε… αβαβά ότι η AVE αποτιμάται σε 82,2 εκατ. ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με αρνητικά ίδια κεφάλαια 6 εκατ. ευρώ (αν και αποτιμά τα ΑΥΛΑ σε 20 εκατ. ευρώ), με ζημίες εδώ και πάρα πολλά χρόνια πολλών εκατομμυρίων ετησίως (8,1 εκατ. το 2023), με δανεισμό 33,8 εκατ. ευρώ (καθαρός), εξυπακούεται με αρνητικές ταμειακές ροές 9,5 εκατ. ευρώ. 

  • ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ότι η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που διαπρέπει σχεδόν στα πάντα, ουδεμία ανάγκη και καμία απαίτηση έχει ώστε να μην σχολιαστεί θετικά και για κάτι που στο κάτω κάτω της γραφής είναι δική της υπόθεση και δικά της τα λεφτά…

ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ της υπόθεσης είναι ότι στη ΓΣ των ΕΧΑΕ συν τοις άλλοις αναφέρθηκαν δύο περιπτώσεις εισηγμένων της ΕΥΑΠΣ και της ΑΒΕ, ως παραδείγματα που οι διοικήσεις τους κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Αλήθεια το κράτος που είναι βασικός μέτοχος της ΕΥΑΠΣ και εποπτεύει την ΕΧΑΕ, συμφωνεί με αυτό;  Ή είναι απλώς εκτιμήσεις της διοίκησης της εισηγμένης; Δύο ουσιαστικά υπάλληλοι του κράτους μιλούν εξ’ ονόματος του εργοδότη τους;

Χώρια που εκτιμώ ότι εάν γίνει κάτι τέτοιο (πώληση πακέτου) στα τρέχοντα επίπεδα, θα μιλάμε κυριολεκτικά για χρηματιστηριακό έγκλημα, με βάση τα θεμελιώδη της εταιρείας.

Όσον αφορά στην ΑΒΕ, δεν  ξέρω κατά πόσο τα μεγαλοστελέχη της ΕΧΑΕ γνωρίζουν το ιστορικό της εταιρείας και εάν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση… Καλό θα ήταν να το ψάξουν!!

ΕΛΑ ΘΕΕ και ΚΥΡΙΕ , που ζουν οι άνθρωποι; Τόσο άσχετοι είναι; 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ να εκφραστεί κανείς;;; 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο