10.4.2024- ΧΑΑ: Δεν χρειάζεται να συγκρίνετε τους Ξένους με Εμάς…- Οσονούπω ολοκληρώνει τις πωλήσεις του το πρώην μεγαλοστέλεχος…- ALERT για το ταμείο Ανάκαμψης

ALERT- ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ: Από τα 36 δισ. ευρώ που έχουν εγκριθεί για τη χώρα, έχουν εισρεύσει τα 15 δισ. ευρώ, αλλά στις επιχειρήσεις έχουν φτάσει μόλις 5 δισ. ευρώ!! (ΤτΕ)

ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

 • ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Οσονούπω ολοκληρώνει τις πωλήσεις του το πρώην μεγαλοστέλεχος.

ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ: Η χθεσινή συνεδρίαση φαίνεται να δίνει νέο ανοδικό έναυσμα σε ημερήσιο, έχοντας φέρει κοντά στα υψηλά του και πάλι τον ΓΔ. Η ρευστότητα στο Σύστημα συνεχίζει να παίζει καίριο ρόλο.

 • Αν η Αγορά καταφέρει να κάνει νέο υψηλό, θα αναγκάσει πολλούς να σπεύσουν να αγοράσουν, μιας και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το Χ.Α. δεν είχε ολοκληρώσει την πτώση. Δεν χρειάζεται να συγκρίνετε τους Ξένους με Εμάς, τουλάχιστον μέρα με την μέρα, μιας και τις περισσότερες φορές θα σας διαψεύσει.

ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

OPTIMA Βank: Περιμένουμε το θετικό momentum να συνεχιστεί με τη ΔΕΗ, τη Cenergy και την ΕΧΑΕ να είναι στο επίκεντρο”, αναφέρει στις δικές της εκτιμήσεις.

JP MORGAN- ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ: Διατηρεί τις συστάσεις “ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ” και τις τιμές – στόχου για την Τράπεζα Πειραιώς στα 5,08 ευρώ, για την Εθνική Τράπεζα στα 8,20 ευρώ, για την ΑΛΦΑ στα 2,08 ευρώ και για την Eurobank στα 2,33 ευρώ.

ALERT- ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ: Από τα 36 δισ. ευρώ που έχουν εγκριθεί για τη χώρα, έχουν εισρεύσει τα 15 δισ. ευρώ, αλλά στις επιχειρήσεις έχουν φτάσει μόλις 5 δισ. ευρώ!! (ΤτΕ)

BIG SERVICERS: Πρόστιμα 790.000 ευρώ σε doValue (330), Cepal(280) και Intrum (180). Για καταχρηστικές πρακτικές, προβληματική ενημέρωση των δανειοληπτών και καθυστερήσεις στα αιτήματα, οι «καμπάνες» στους τρεις servicers. Από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και σήμερα έχουν επιβληθεί πρόστιμα συνολικού ύψους 1.520.000 ευρώ.

ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στη κανονικότητα χθες για αρκετές μετοχές, έπεται η σειρά για αρκετές ακόμη.
 • ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ μετοχών όχι μόνον να επιβεβαιώνουν αλλά και να βελτιώνουν έτι περαιτέρω τα χρηματοοικονομικά αποτελέσματα/θέση τους, είναι να απορεί κανείς με την συνεχιζόμενη μεμψιμοιρία – μοιρολατρεία – μιζερολατρεία όλων εκείνων που τίποτα δεν βλέπουν/αναγνωρίζουν ως θετικό και προσπαθούν να τετραγωνίσουν τον κύκλο της πραγματικότητας.
 • ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ άξιο να παρατηρεί κανείς την στεναχώρια που εκδηλώνουν, που βγάζουν με τα γραφόμενα τους και τις μηχανορραφίες που μετέρχονται προκειμένου να υπηρετούν το… δράμα τους, τον πόνο τους.
 • ΕUROBANK: Πετάει σπίθες, φόβος μη κάψει τα τερματικά…
  • ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Κατά καιρούς δοκιμάζει την πίστη τους…
  • ΚΕΚΡΟΠΑΣ: Θα ησυχάσουμε και από τα παράπονα των… εξαπατηθέντων λες και εμείς τους είπαμε να αγοράζουν στα 1,9000 και 2,0000 την στιγμή που την αναφέραμε από τα 1,1000 και 1,2000 ευρώ. Και που να έρθουν και οι πραγματικές ζέστες…
  • ΚΛΜ: Επανέρχεται στο προσκήνιο
  • REVOIL: Κάθε άνοδος δεκτή με ευχαρίστηση αφού υπάρχουν ιδιώτες επενδυτές που ποντάρουν πάνω της. Και για την ώρα είναι τρόπον τινά εγκλωβισμένοι.
  • ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Είχε παραπέσει στο ταμπλό…
 • ΔΟΜΙΚΗ: Ανέβασε απότομα όγκους αλλά και την τιμή της στα 4,6500 ευρώ. Και χθες στα 4,7500 σε νέα υψηλά.
 • ΤΕΝΕΡΓ: Τι σημασία έχει για τον κάτοχο της μετοχής αν θα γίνει ή όχι το deal το πολυθρύλητο; Η εταιρεία αξίζει την τρέχουσα  αποτίμηση της, που μάλιστα την αδικεί. Αυτό έχει σημασία.
 • ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Από τους γερά ωφελημένους τώρα που θα ξεκινήσει η μείωση των επιτοκίων. ΒΙΟ, CENER και ΕΛΧΑ θα βοηθηθούν αρκετά.
 • GCMEZZ: Οσοι ασχολούνται με τον άτυπο αυτό κλάδο, ας μην το σνομπάρουν το δικό της.
 • ΚΟΥΑΛ: Παιδιά, μπορεί να είναι εταιρεία του κλάδου της μοδός, αλλά κανείς δεν απαγορεύει οι καινούργιοι να… κυνηγήσουν κι άλλες δραστηριότητες. Αντιληπτόν;
 • ACAG: Ηρεμη κίνηση, όσοι την πιστεύουν δεν θα βγουν χαμένοι, ίσα ίσα μάλιστα.

ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

 1. ΚΟΥΑΛ (+128,95%)
 2. ΦΒΜΕΖΖ (+75,37%)
 3. ΚΑΙΡΟΜΕΖΖ (+71,98%)
 4. MONTA (+66,49%)
 5. ΣΑΤΟΚ (+59,32%)
 6. ΚΥΡΙΟ (+55,61%),
 7. REALCONS (+52,71%)
 8. ΣΑΝΜΕΖΖ (+48,21%) και
 9. ΔΟΜΙΚ (+45,64%).

ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

ΧΩΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗ % Spread vs BUND
ΕΛΛΑΔΑ 3,26 +0,89
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 3,04 +0,67
ΙΣΠΑΝΙΑ 3,18 +0,82
ΙΤΑΛΙΑ 3,71 +1,35

 

ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

10.4.2024- ΔΕΗ – ΦΟΥΡΛΗΣ: 2023 – Με λίγα λόγια… (καταντά κουραστικός ο μη υπολογισμός των δικαιωμάτων μειοψηφίας)

Ταμείο Ανάκαμψης

ΒΙΟΚΑ-EXALCO: Χωρίς την παραμικρή βοήθεια στο ταμπλό από τον μεγαλομέτοχο και την διοίκηση της

Επισημάνσεις για Επιθετικους, για Δυναμικούς και Συντηρητικούς επενδυτές

ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο