12.4.2024- ΧΑΑ: Υποδειγματική η εικόνα της αγοράς- Όπως και πέρυσι πριν τις εκλογές- Να χάσουν και από short θα είναι πολύ βαρύ- Και πολύ κλάμα κάποιοι…- Χειρότερη και από το δημόσιο

Υποδειγματική η εικόνα της αγοράς μας, μπροστά στο volatility των διεθνών δεικτών τις προηγούμενες ημέρες. Τόσο καλή αγορά που αρκετοί έχουν ήδη παρασυρθεί και όχι μόνο έχουν μηδενίσει θέσεις αλλά είναι και σορτ.
**
Όπως και πέρυσι πριν τις εκλογές, έτσι και φέτος μάλλον οι Έλληνες θα χάσουν το ράλι του χρηματιστηρίου. Αν θυμόσαστε καλά, όλοι είχαν πουλήσει πολύ πριν τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου.
**
Βέβαια αυτή την φορά μπορεί να χάσουν γιατί έχουν ξεθαρρέψει και έχουν ανοίξει ακόμα και ανάποδες θέσεις πιστεύοντας ότι η αγορά θα πέσει. Καλά να μην έχουν θέσεις long, αλλά να χάσουν και από short θα είναι πολύ βαρύ.
**
ΔΕΗ Big deal με Μυτιληναίο! Έμπλεξαν Στάσσης και Ευάγγελος ……θα δούμε μεγάλα πράγματα. Ο δεύτερος προηγείται χρηματιστηριακά ενώ η ΔΕΗ εξελίσσεται σε ενεργειακό γίγαντα της νοτιοανατολικής Ευρώπης.
**
ΤΕΝΕΡΓ Η σειρά της να ντιλάρει όπως δείχνει το ταμπλό και το γερό πάτημα της ΓΕΚ.
**
OPTIMA Μια ανάσα από το διψήφιο και πολύ κλάμα κάποιοι……
**
EUROBANK Απλά, υποδειγματική ……
**
ΟΤΕ Επιτέλους προσφέρει και αυτός μετά από μήνες .
**
ΕΛΛΑΚΤΩΡ Έρχεται η ώρα του και για deal αλλά και για να τρέξει. Με γεμάτα ταμεία θα γεμίσει τις τσέπες των μετόχων του.
**
ΒΙΟΧΑΛΚΟ Όλος ο όμιλος αποτιμάται όσο η CENERGY! Αστεία πράγματα. Κάποια στιγμή το ταμπλό θα διορθώσει αυτή την στρέβλωση.
**
ΕΧΑΕ Μα καλά δεν ντρέπονται λίγο; Τι να περιμένει κανείς, αφού είναι χειρότερη και από το δημόσιο!
**
ΕΛΧΑ Εκτός χρόνου και τόπου. Αναίρεσε όλη την ωραία κίνηση που ξεκίνησε τον Ιανουάριο και γύρισε στα αζήτητα.
αγοράς
Ο φίλος σας ο Λογικός

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

***

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο