12.6.2024- ΧΑ: Δεν αλλάζει η μίζερη, καταθλιπτική τερματική εικόνα του 75% των μετοχών του ΧΑ- Τεράστιο το μερίδιο ευθύνης του κυρίου Γιάννη Κοντόπουλου και των συν αυτώ… 

Intrakat

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ η μίζερη, καταθλιπτική τερματική εικόνα του 75% των ΜΕΤΟΧΩΝ του ΧΑ και τεράστιο μερίδιο ευθύνης του κυρίου Γιάννη Κοντόπουλου και των συν αυτώ… 

  • ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ τις ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ τους δεν ωφελεί πλέον. Είναι η χαρακτηριστικότερη απόδειξη του γνωμικού… ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ κ.λπ κ.λπ.
  • ΕΔΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ είναι ανίκανοι να απαγορεύσουν την αλλαγή τιμής μέχρι +-30% με τζίρο ελάχιστα ευρώ. Οχι φυσικά ό,τι δεν μπορούν!!

22.4.2024-ΧΑΑ: Δέκα (10) προτάσεις προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την διοίκηση του ελληνικού Χρηματιστηρίου

****

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΟΙΚΩΝ: Νέες τιμές-στόχοι για τις τράπεζες, τα τρία σενάρια… Ο,τι και να γίνει μέσα θα πέσουν! Πάντως τα αρνητικά σενάρια είναι… στο βάθος γραμμένα.

****

Performance: Ισχυροί ανοδικοί ρυθμοί για την εταιρεία και το 2024. Αυξήθηκε στα 250 άτομα το προσωπικό της. Μέρισμα 0,05 ευρώ ανά μετοχή. Δωρεάν μετοχές σε περισσότερους από 50 εργαζόμενους. Κατατέθηκε προ μηνός ο φάκελος για μετάταξη στην Κύρια Αγορά. (θα χρειαστεί λίγες εβδομάδες ακόμη η διαδικασία μετάταξης)

****

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ

Πειραιώς: Με 1 δισ. κέρδη το 2024, εκτιμώμενα ΙΔΙΑ κεφάλαια 7 δισ. από 6,58 δισ. ευρώ και σχεδόν 2 δισ. έντοκα έσοδα εμφανίζει στο χρηματιστήριο αποτίμηση 4,78 δισ. ή 3,82 ευρώ ανά μετοχή. Μάλιστα η χρηματιστηριακή αξία βρίσκεται κάτω από την τιμή διάθεσης του placement στα 4 ευρώ.

Εθνική: Θα γράψει κέρδη 1,3 δισ. ευρώ το 2024 ενώ τα ΙΔΙΑ κεφάλαια θα προσεγγίσουν τα 8 δισ. ευρώ από 7,4 δισ. της τρέχουσας περιόδου ενώ η αποτίμηση της φθάνει τα 7,6 δισ. ευρώ.

ΑΛΦΑ: Τι είναι αυτό το… ΠΡΑΜΑ βρε παιδιά; Την κατάντησαν στο… 1 ΕΥΡΩΒ = 2,1 ΑΛΦΑ και 1 ΕΤΕ = ΑΛΦΑ 2!!

****

ME BOOK VALUE στα 3,2000 ευρώ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ πολύ, πολύ παραπάνω πουλάνε όσο όσο την ΕΛΙΝ με τιμές κάτω και των 2,3500 ευρώ!! 

  • ΚΑΡΑΒΙΕΣ χαρτιών βγαίνουν στην ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στα επίπεδα των 2,8000 με 2,8500 ευρώ που καταγράφει σημαντικές απώλειες στο 12μηνο (Στα 3,7400 πριν 12μηνο ακριβώς, στις 12.6.2023 με τον ΓΔ στις 1255 μονάδες), αν και τα νυν μεγέθη της είναι καλύτερα των τότε!! 

****

ΤΡΑΓΙΚΗ η συμπεριφορά αρκετών μεγαλομετόχων απέναντι στον εξευτελισμό που δέχονται οι μετοχές τους στο ταμπλό, ενώ θα μπορούσαν να εκμηδένιζαν τον υποτιμητικό παράγοντα που με λίγα ευρώ οργιάζει!! Χαρακτηριστικά τα παραδείγματα των ΛΑΝΑΚΑΜ, ΠΑΙΡΗΣ, ΙΝΛΙΦ, ΜΕΝΤΙ, ΤΖΚΑ κ.λπ κ.λπ.

***

ΕΣΥΜΒ(1): Ανεξάρτητα της εξαιρετικής βελτίωσης των χρηματοοικονομικών τους επιδόσεων εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η σοβαρότητα που επιδεικνύει εδώ και χρόνια η διοίκηση του ομίλου η οποία αφού κατάφερε πρώτα να βγάλει από την επιτήρηση την εταιρεία, εν συνεχεία δεν λάθεψε ποτέ στις εκτιμήσεις της.

  • ΕΣΥΜΒ(2): Με μεθοδικά, σταθερά και σίγουρα βήματα βρίσκεται ακόμη στην αρχή του μεγάλου δρόμου που έχει ανοίξει διάπλατα μπροστά της.

***

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ

ΠΟΣΗ ΠΙΑ… ΓΥΦΤΙΑ;;; Αξιοπρέπεια δεν έχετε απέναντι στο ίδιο σας το δημιούργημα;

  • CENER: Κ/φση 1,82 δισ. ευρώ (και ουδεμία αντίρρηση)
  • ΕΛΧΑ: Κ/φση 0,7 δισ. ευρώ και οποία γελιοποίηση; ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ.
  • ΔΗΛΑΔΗ 1 CENER = 2,6 EΛΧΑ;; 
  • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ βρε άνθρωποι, δεν υπάρχετε. Λες και έχετε στα χέρια σας μία εταιρεία τριτοτέταρτη, μία εταιρεία του σωρού και του πεταματού!!  

****

Γ.ΚΑΤΙΚΑΣ: CENERGY Vs ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Η μία στη στρατόσφαιρα και η άλλη στα Τάρταρα. Το 1% της προσοχής που δείχνουν στην πρώτη να έδειχναν στη δεύτερη, έφτανε.

****

Index Component Weights of Stocks in the Dow Jones Industrial Average


μετοχών

****

S&P 500 ETF Components- TOP 15μετοχών

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο