14.4.2024: Τα ΜΕΖΖ είναι έπος!  Δεν είναι περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, ούτε μυθικό σύμπαν (Ο μεθοδικός σερίφης ⭐️⭐️⭐️)

Σαν θέλει η μοίρα με τα ΜΕΖΖ γίνεσαι και δεσπότης
Αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας των ΜΕΖΖ για τους επενδυτές που μέχρι και δεσπότης γίνεσαι με αυτά που θα συμβούν. Επειδή έχει πέσει πολύ μελάνι και η διαφήμιση με τα εφτά εργαλεία τακτοποίησης είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση, δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο με έξτρα αναλύσεις παρά μόνο να σταθούμε σε τρία σημεία.
  • Το πρώτο σημαντικό είναι, ότι όλες οι εταιρείες ακινήτων εμφανίζουν κέρδη μέσω εύλογης αξίας απομείωσης, οπότε η περίπτωση του ΦΒΜΕΖΖ πού αποτελείται απο 83% εξασφαλίσεις κόκκινων δανείων σε ακίνητα δεν θα μείνει εκτός αναπροσαρμογής.
Θα έλεγα ότι επιβάλλεται να πάνε στην εύλογη αξία  με σημερινές τιμές αγοράς καθώς οι αποτιμήσεις είναι παλαιές με στοιχεία έτους 2021. Φυσικά, αυτό αφορά και τα άλλα ΜΕΖΖ στο ποσοστό αναλογίας ακινήτων που έχουν στο χαρτοφυλάκιο τους.
  • Αυτή είναι η βασική αιτία που θα στείλει τα ΜΕΖΖ στη στρατόσφαιρα.
Στο ΦΒΜΕΖΖ όχι μόνο θα μοιράσει νέα επιστροφή κεφαλαίου τον προσεχή Δεκέμβρη, δείχνει μελλοντικά να έρχονται πολλές και μεγάλες επιστροφές κεφαλαίου ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε το έξτρα bonus που θα προκύψει από τους πλειστηριασμούς και τις επιστροφές πράσινων δανείων.
  • Πολλές φορές έχουμε αναφέρει και κάποιοι δεν λένε να το πάρουν απόφαση  ότι υπάρχουν πράσινα δάνεια δύο κατηγοριών  (οι Τράπεζες εύστοχα  δεν αναλύουν για κάτι που δεν είναι άγνωστο ενώ  θεωρούν ανούσιο με ερωτήσεις να επανέρχονται πολλές φορές για το ίδιο θέμα) όπου στη πρώτη κατηγορία αφορά πράσινα που ούτως η αλλιώς ήταν υγιή πριν μεταφερθούν στους services και η δεύτερη κατηγορία αφορά δάνεια που ήταν κόκκινα και με την τακτοποίηση θεραπεύτηκαν.
Στην πρώτη κατηγορία μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στις Τράπεζες (μετά τον Ιούνιο με την πρώτη πτώση επιτοκίων) ενώ στη δεύτερη κατηγορία θα πρέπει να περάσει το χρονικό διάστημα της διετούς ωρίμανσης και αποδεδειγμένα, δηλαδή στη πράξη να έχει δώσει ο δανειολήπτης δείγματα γραφής ότι μπορεί να τακτοποιεί ομαλά την υποχρέωση του για τα επόμενα χρόνια μέχρι την ολική εξόφληση.
  • Η αναπροσαρμογή της εύλογης αξίας, οι προμήθειες που θα εισπράξουν απ την επιστροφή των υγιών δανείων και ο εξορθολογισμός του εξωδικαστικού με κάνει να παραμένω σταθερός στα ΜΕΖΖ  και ειδικά στο ΦΒΜΕΖΖ  με τιμή τα 0.20€
Τέλος μη ξεχνάμε ότι τα ποσοστά που διαπραγματεύονται στο ελληνικό χρηματιστήριο είναι ΓΚΜΕΖΖ και ΣΑΝΜΕΖΖ με 44% και αντίστοιχα 56% εκτός, ενώ ΦΒΜΕΖΖ με 65% εισηγμένο και 35% εκτός. Όταν λέμε εκτός, ανατρέξτε στην μετοχική σύνθεση ώστε να έχετε εικόνα ποιοί κατέχουν μεγάλα ποσοστά για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.
  • Όταν σας είχα αναφέρει ότι έρχεται διαφήμιση στα ΜΜΕ για την τακτοποίηση κάποιοι δεν με πίστεψαν. Έφθασε η ώρα για τη δεύτερη σημαντική είδηση  από το υπουργείο οικονομικών όπου δεν πιστεύουν στα μάτια τους για την χιονοστιβάδα τακτοποιήσεων.
Το 2024 τα νούμερα ήδη έχουν διπλώσει σε σχέση με πέρυσι και πάμε για πάνω από 100% εισπράξεις.
Τα ΜΕΖΖ είναι έπος !
Δεν είναι περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας ούτε μυθικό σύμπαν.
Είς το επανιδείν
 
ΜΕΖΖ
(Ο μεθοδικός σερίφης ⭐️⭐️⭐️)
  • Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο