14.6.2024- Χ.Α: Όποιος δεν συμμορφωθεί ας υποβιβάζεται απλά στην Εναλλακτική Αγορά- Τόσο απλά! – Ας κάνουν επιτέλους κάτι καλό και σωστό- Και να θες να αγιάσεις, δεν μπορείς

ΧΑ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ: Και να θες να αγιάσεις, δεν μπορείς!
Διάβαζα τις χτεσινές δηλώσεις του ΔΣ της ΕΧΑΕ, στην χτεσινή ΓΣ και έλεγα δεν μπορεί… Είτε είναι Πρωταπριλιά, είτε κάποιος κάνει πλάκα!
1) Είναι δυνατόν να καλεί τους μικρομετόχους μειοψηφίας να πιέσουν τις διοικήσεις των ‘προβληματικών’ εταιρειών  να αυξήσουν την διασπορά;
  • Είναι σαν να λέμε δηλαδή το κράτος να επιβάλλει έναν παράλογο νόμο και να ζητά από τους ίδιους τους πολίτες να τον σεβαστούν, αλλά και να τον εφαρμόσουν στους απείθαρχους!!!! Ας πάμε δηλαδή και στην αυτοδικία, πολιτισμένα πράγματα!
2) Αναφέρθηκαν επίσης δύο περιπτώσεις εισηγμένων της ΕΥΑΠΣ και της ΑΒΕ, ως παραδείγματα που οι διοικήσεις τους κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Αλήθεια το κράτος που είναι βασικός μέτοχος της ΕΥΑΠΣ και εποπτεύει την ΕΧΑΕ, συμφωνεί με αυτό;
  • Ή είναι απλώς εκτιμήσεις της διοίκησης της εισηγμένης; Δύο ουσιαστικά υπάλληλοι του κράτους μιλούν εξ’ ονόματος του εργοδότη τους; Χώρια που εκτιμώ ότι εάν γίνει κάτι τέτοιο (πώληση πακέτου) στα τρέχοντα επίπεδα, θα μιλάμε κυριολεκτικά για χρηματιστηριακό έγκλημα, με βάση τα θεμελιώδη της εταιρείας.
  • Όσον αφορά στην ΑΒΕ, δεν  ξέρω κατά πόσο τα μεγαλοστελέχη της ΕΧΑΕ γνωρίζουν το ιστορικό της εταιρείας και εάν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση… Καλό θα ήταν να το ψάξουν!!! Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω!!
Υ.Γ. Και μια συμβουλή: Καλό θα ήταν όπως η ίδια η ΕΧΑΕ επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ με όλους τους ‘προβληματικούς’ της πελάτες , προκειμένου να ξεκαθαριστούν επίσημα οι προθέσεις τους, οι οποίες και θα δημοσιοποιηθούν.
  • Όποιος δεν συμμορφωθεί, ας υποβιβάζεται απλά στην Εναλλακτική Αγορά. Τόσο απλά!! Ας κάνουν επιτέλους κάτι καλό και σωστό!
Καλό Σαββατοκύριακο 
Ο ΑΝ@λήτης
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο