15.1.2024- ΧΑΑ: Του Σωκράτη τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και… γελά!

Κάποια στιγμή είχαμε αναφέρει για το Ιώτα που είναι το ένατο γράμμα του κλασικού Ελληνικού αλφαβήτου και το είχαμε συνδυάσει με τις μετοχές του master στο επιχειρείν Σωκράτη Κόκκαλη.
Συμβουλή εμπεριστατωμένη! Όποιος βιάζεται πουλάει τις μετοχές του ομίλου και δεν ξανά ασχολείται. Όποιος έχει υπομονή τα νούμερα που θα γράψουν, θα θυμηθεί το Σωκράτη στα νιάτα του την εποχή που ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού με τα πολλά πρωταθλήματα και τους παιχταράδες που άφησαν εποχή.
Η σημερινή ομάδα που έχει μαζέψει γύρω του στο επιχειρηματικό κομμάτι μου θυμίζουν εκείνους τους παιχταράδες που στην άφιξη τους στο Ελ. Βενιζέλος γέμιζε από χιλιάδες ερυθρόλευκο λαό και η γη τρανταζόταν σαν ερπύστρια μπουλντόζας 6€ ρίχτερ !!
Ναι σωστά έγραψα, 6 ευρώ ρίχτερ γιατί τα κέρδη έρχονται από την υπομονή στο χρόνο και οι τιμές φέρνουν την επιβράβευση. Δεν θα σας πω ποια θα πάει 6€ γιατί θα μας ρωτάτε πως και γιατί ούτε ποια άλλη της ομάδας θα βαλθεί να μας τρελάνει!
  • Πρόσφατα η Ambrosia έδωσε στόχο και θα ακολουθήσει ανάλυση μεγάλης Τράπεζας και μιας ακόμα εγνωσμένης αξίας εταιρεία ανάλυσης από εξωτερικό.
Κάποιοι απογοητευμένοι από το παρελθόν δεν πιστεύουν τίποτα όμως μέχρι σήμερα η ομάδα Κόκκαλη τους έχει διαψεύσει!
Όσο τους διαψεύδει και όσο κοιτούν τα Ιώτα ( ΙΝΤΡΑΛΟΤ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΚΛΜ και, λόγω κεκτημένης ΙΝΤΡΑΚΑΤ) του Σωκράτη άλλο τόσο εκείνα θα κάνουν πρωταθλητισμό. Θα ήθελα σε εύλογο χρονικό διάστημα να θυμηθούμε το σημερινό άρθρο καθώς οι μετοχές του θα είναι σε άλλα επίπεδα από τα σημερινά.
Τι, πως και γιατί θα πάνε πολύ υψηλότερα τα στοιχεία σχεδόν μια φορά την εβδομάδα δημοσιεύονται, δεν τα κρύβουν! Η περίπτωση της ΙΝΤΡΑΛΟΤ μου θυμίζει την Cenergy με την Βιοχάλκο του άλλου ομίλου. Πιστεύω να καταλάβατε τι εννοώ!
Χαμένοι δεν θα βγείτε, ούτε στη μία ούτε στην άλλη μετοχή… Ομως εξαρτάται από εσάς η απόφαση για το μέγεθος της απόδοσης, ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι.
ΚΛΜ: Είναι μια ΑΕΕΑΠ αρκετά καλύτερη από τις υπόλοιπες του κλάδου που μακάρι να έπαιρναν το παράδειγμα της όχι τίποτα άλλο για να μην ρεζιλεύεται ο κλάδος. Ο Σωκράτης στη περίπτωση της όπως και στην ΙΝΤΡΑΛΟΤ θα πουλήσει πολύ πολύ υψηλότερα.
Στην ΙΝΤΡΑΛΟΤ βλέπω νούμερα στρατόσφαιρας με την είσοδο της στην Αμερική και κάτι ακόμα που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι η είσοδος της Επιβάλλεται! Τέλος, μην ξεχνάμε τα μεγάλα πάθη της ανθρωπότητας που μέσα τους έχουν και την… ΙΝΤΡΑΛΟΤ. Στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ, το νέο σχήμα έχει δώσει δείγματα γραφής οπότε όποιος θέλει κατασκευαστική του δίνεται η επιλογή να αποφασίσει.
Σωκράτη
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ο Μεθόδιος της ρέντας ⭐️
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο