16.4.2024- ΧΑΑ: Τop Choice – PERFORMANCE TECHNOLOGIES- Εξ ίσου δυναμικά θα κυλήσει και το 2024

PERFORMANCE

PERFORMANCE TECHNOLOGIES

Το 2023 η Εταιρεία πέτυχε ιστορικό ρεκόρ εσόδων και κερδοφορίας, επιταχύνοντας το ρυθμό ανάπτυξης σε όλο το φάσμα της δραστηριότητας της. Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, συνεχίστηκαν οι επενδύσεις σημαντικών πόρων σε δράσεις Ε&Α στο ίδιο επίπεδο με την προηγούμενη χρήση 2022 (τάξης 1,5 εκατ. ευρώ) με στόχο να μπει σε νέες περιοχές, να αναπτύξει επιπλέον δεξιότητες, να σχεδιάσει νέες λύσεις και εφαρμογές και να απευθυνθεί σε καινούργιες αγορές, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Μέσα στο 2023, η Εταιρεία διεύρυνε το πελατολόγιο της στον ιδιωτικό τομέα, και επέκτεινε την συνεργασία της με υφιστάμενους πελάτες σε νέους τομείς. Επίσης κέρδισε διαγωνισμούς ή και αναθέσεις έργων από Δημόσιους φορείς, όπως

  • το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, την Περιφέρεια Αττικής, την Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα, το Υπουργείο Οικονομικών και την Κοινωνία της Πληροφορίας, ενώ παράλληλα συμμετείχε ως υπεργολάβος στην εκτέλεση διαφόρων άλλων έργων.

PERFORMANCE

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ κατά 8,6 εκατ. ευρώ!!

PERFORMANCE

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΡΟΕΣ: Θετικές 6,7 εκατ. ευρώ από αρνητικές 2,9 εκατ. το 2022

PERFORMANCE

  • ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ σε 73 εκατ. ευρώ
  • ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ: 5,2500 ευρώ

PERFORMANCE

PERFORMANCE

Tο 2024 ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά, με ανάθεση νέων σημαντικών έργων από υφιστάμενους και νέους πελάτες. Το α’3μηνο 2024 έκλεισε με ιδιαίτερα σημαντική αύξηση των εσόδων και μικτού περιθωρίου κέρδους και οι τρέχουσες ενδείξεις είναι ότι η τάση αυτή θα συνεχιστεί, τόσο στο α’6Μ όσο και στο υπόλοιπο 2024.

PERFORMANCE

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

PERFORMANCE

PERFORMANCE

 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο