19.6.2024 – Χ.Α: “Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ’ εν ολίγοις πολλά”

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Τι… χτικιό είναι αυτό; Τσάκισε και ολόκληρη την αγορά με το δικό της placement… Σκεφτείτε μόνον, πόσα κεφάλαια έκαψε σε διάρκεια τριμήνου και ειδικότερα εκείνα των Traders που αποτελούν το απαραίτητο στοιχείο, το οξυγόνο για μία αγορά τόσο ρηχή όσο η δική μας… 

 • ΑΛΦΑ: Υπάρχουν λέξεις;;; Αν τις βρείτε, γράψτε τις και σε μας… 
 • ΕΥΡΩΒ και ΕΤΕ: Εκθέτουν ανεπανόρθωτα τις (2) ως άνω μεγαλοκοπέλες.
 • ΜΟΗ: Είχε διορθώσει σχεδόν 4 ευρώ από τα ιστορικά υψηλά της. Και σήμερα παίρνει πίσω σχεδόν το ένα από αυτά… Πάντα υποτιμημένη, ενόσω παραμένει κάτω των 4 δισ. ευρώ σε αποτίμηση.
 • ΤΕΝΕΡΓ: Το τέλος του χιλιοπαιγμένου έργου επιτέλους ολοκληρώνεται. Θέμα ημερών…
 • ΤΕΝΕΡΓ: Θα προκύψει και θεσμική ρευστότητα που θα αναζητήσει διεξόδους… 
 • ΕΠΣΙΛ + ΕΝΤΕΡ: Σύντομα θα υπάρξει και από εδώ ρευστότητα, που ένα μέρος της να διοχετευτεί στο κλάδο τους θα αναζωογονήσει τις υπόλοιπες… 

*****

ΕΥΑΠΣ: Αλλο ένα από τα άγραφα!!! 

 1. ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ σε 112,5 εκατ. ευρώ, στα 3,1000 ευρώ
 2. Η ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ στις 31.12.2023 ανερχόταν σε 178,5 εκατ.ευρώ
 3. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ της μετοχής διαβάζεται στα… 4,9000 ευρώ
 4. ΦΥΣΙΚΑ η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ της είναι απροσδιόριστη, καθότι το ΝΕΡΟ σύντομα θα αποτελεί το ΧΡΥΣΑΦΙ του μέλλοντος… 
 5. ΕΠΙΣΗΣ σημειώσατε το μηδενικό του ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ της 
 6. ΤΑ γεμάτα ταμεία της (σχεδόν 66 εκατ. ευρώ είναι αυτά)
 7. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ η εταιρεία δηλαδή αποτιμάται σε … 46,5 εκατ. ευρώ!!  

ΥΓ: Το μεγαλείο της τερματικής “αλητείας” ενσαρκώνει η μετοχή της

ΥΓ1: Πασιφανείς οι λόγοι που ακολουθούν αυτή την τακτική απαξίωσης οι κρατικοί μανδαρίνοι, κρετίνοι και όπως αλλιώς θέλει κανείς να τους αποκαλέσει..

ΥΓ2: Ηρθε και ο ΓΙΑΝΝΟΣ με τον κανονισμό περί διασποράς.., Λες και είναι δύσκολο να δώσει το ΤΑΙΠΕΔ ένα 4% από το ποσοστό του…  

****

Capital Economics: Η πολιτική αβεβαιότητα στη Γαλλία θα διατηρήσει ένα κατώτατο όριο στα spreads των κρατικών ομολόγων βραχυπρόθεσμα, όχι μόνο στη Γαλλία αλλά και σε άλλες ευάλωτες χώρες της ευρωζώνης. Πιο μακροπρόθεσμα, οι αναλυτές της βλέπουν περιθώρια για υποχώρηση των spreads στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ισπανία, δεδομένης της βελτίωσης της δημοσιονομικής δυναμικής.

*****

ΣΤΙΣ ΩΡΙΜΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ Χ.Α (;) –

Μακάρι να μην έμπαινε ποτέ… Γιατί αυτό θα είναι ο οριστικός του τάφος. Λέτε να το ζήσουμε κι αυτό; Χίλιες φορές πρώτος στο χωριό σου παρά εντελώς χαμένος στην πόλη… Και δεν πάνε να λένε και να γράφουν… Εδώ θα είμαστε, πρώτα ο Θεός. 

 • ΣΩΤΗΡΙΑ; Ευτυχώς, θα έχουμε την ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟ – Την Watch list, που λένε στα χωριά μας. 
 • ΣΕ αυτή την περίοδο —- Ως εκ του κανονισμού χρονικής διαρκείας 6 μίνιμουμ 18 μάξιμουμ μηνών —- θα παιχθεί το κερδοσκοπικό παιχνίδι… Και μόλις επισημοποιηθεί η είσοδος του ΧΑ στις ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ θα ολοκληρωθεί.
 • Τα Funds που θα πάρουν θέσεις στη διάρκεια της W.L θα τραβήξουν ψηλά τις τιμές για να ξεφορτώσουν τις θέσεις τους στα Passive Funds που εκ του καταστατικού τους είναι υποχρεωμένα να τοποθετηθούν σε μία νεοεισερχόμενη αγορά.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο