8 Ιουλίου 2024- Μεθοδικός Σερίφης: ΣωΚάρελ ΚόΜαρεκ – Όταν οργιάζει η φαντασία…

ΣωΚάρελ ΚόΜαρεκ: Όταν οργιάζει η φαντασία… 

Όταν οργιάζει η φαντασία , πάντα αναστατώνει γιατί η λειτουργία της έχει βιολογική βάση στον εγκέφαλο.

Βρίσκεται στις πρώτες θέσεις βοηθώντας στη παροχή νοήματος με κατανόηση σε γνώσεις. Σημαντικός λόγος για να αποτελεί αντικείμενο έρευνας στις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Με την φαντασία έχεις τη δυνατότητα να ζωγραφίζεις νέους κόσμους χρωματίζοντας το αποτέλεσμα όταν αυτό γίνεται αληθινό. Εγώ προσωπικά χάνω τον ύπνο μου όταν διαπιστώνω ότι αυτό που φαντάζομαι έχει λογική και μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Οι συνδυασμοί πολλές φορές με βασανίζουν και χρήζει επιστημονικής έρευνας γιατί αν έχει δόση αλήθειας σε αυτό πού με έχει βάλει να σκεφτώ τότε με τρελαίνει. Κάνω παραλληλισμούς, π.χ. συνδέω ονόματα και εταιρείες που έχουν σχεδόν ίδιο αντικείμενο και μπορεί να δώσει η μία στην άλλη αυτό που χρειάζεται για να τις κάνει μεγάλο κράτος.

ΣωΚάρελ ΚόΜαρεκ είναι ο τέλειος συνδυασμός ; Intrallowyn να είναι ποιο σωστός ; Ακούγετε ποιο όμορφα ! Γεγονός είναι ότι η τρέλα της φαντασίας μου φτιάχνει το μεγάλο κράτος που συνδυάζει τα πάντα, από ένα πάροχο βουνό με παγκόσμια πρωτοπορία λογισμικού και με πολύ τεχνική νοημοσύνη.

Αυτό από μόνο του, μας μαρτυρά πολλά και σίγουρα πληρώνει πάρα πάρα πολλά ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δυο έχουν αριστερές δυνάμεις και πεποιθήσεις.

Είς τό επανιδείν

ΕΥΔΑΠ ΕΥΑΘ

  • Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο