21.3.2024- ΑΝ@λήτης: Από τα φτηνότερα και καθαρότερα penny shares- Λογική η κόπωση της μετοχής- Άλλη μία “έξυπνη” επένδυση

ΙΝΛΟΤ
ΙΝΛΟΤ:
Με την εταιρεία να έχει αφήσει πίσω της τις δύσκολες εποχές και να έχει θέσει μάλιστα ισχυρή υποψηφιότητα για ένταξη στον FTSE25, ασφαλώς και δεν χρειαζόταν να λάβει τόση δημοσιότητα η ανακοίνωση περί παράτασης του ομολογιακού δανείου!!! Εκτός και εάν θα πρέπει να ανησυχούμε για τα δάνειά της…
ΙΝΛΟΤ
ΑΤΤΙΚΑ:
Για να δούμε ποιοι θα είναι οι ‘τυχεροί’ που θα αγοράσουν τις μετοχές από το φημολογούμενο placement, καθώς η αποτίμηση είναι τουλάχιστον ‘αλμυρή’, ειδικά εάν γίνει και σε υψηλότερες τιμές!!!
ΙΝΤΚΑ:
Λογική η κόπωση της μετοχής, μετά το πρόσφατο ράλι. Με την αποτίμηση να είναι τσιμπημένη, θα πρέπει να υπάρξουν ειδήσεις για κάτι καλύτερο!
ΙΝΛΟΤ
ΟΛΥΜΠ:
Άλλη μία ‘έξυπνη’ επένδυση ( μονάδα παραγωγής βιοαερίου 1 MW) από τον όμιλο, ο οποίος χτίζει σταδιακά κάτι πολύ καλό, δίνοντας τελευταία έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές.
  • Με την εν λόγω κίνηση, τα οφέλη είναι πολλαπλά, καθώς πέρα από τα προφανή, αξιοποιείται οικόπεδο 30 στρεμμάτων στην ΒΙΠΕ Πατρών, που χρησίμευε ως parking των μηχανημάτων του ομίλου, ενώ θα δοθεί και δουλειά στον κατασκευαστικό βραχίονα.
Υπενθυμίζω και την πολύ πρόσφατη ανακοίνωση για την αγορά αδειών 2 MW φωτοβολταϊκών, με την συνολική επένδυση να ανέρχεται στα €1,4-€1,5 εκ., όταν οι τιμές που γίνονται οι αγοραπωλησίες δεν πέφτει κάτω από €1 εκ./MW!! Στο ταμπλό βέβαια πέρα βρέχει….
Centric:
Απαραίτητη η στάση για να αποβιβαστούν οι γρήγοροι και να δημιουργηθεί μία νέα βάση τιμών!!
  • Από την στιγμή που δεν υπήρξαν ανακοινώσεις για τα πακέτα, είναι ξεκάθαρο ότι όλα έγιναν υπό τις ευλογίες των βασικών μετόχων και αναμένουμε πλέον να αρχίσουν να ξεδιπλώνονται τα όποια επιχειρηματικά σχέδια! Από τα φτηνότερα και καθαρότερα penny shares!

ΙΝΛΟΤ

Ο ΑΝ@λήτης

  • ΙΝΛΟΤ

***

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

***

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο