22.4.2024- Μήνυμα Αναγνώστη: Θα ήθελα να προσθέσω- σχολιάσω και τα εξής…

Καλημέρα σας

https://markets.economico.gr/20-4-2024-chaa-deka-10-protaseis-pros-tin-epitropi-kefalaiagoras-kai-tin-dioikisi-tou-ellinikou-chrimatistiriou/

ΘΑ ήθελα να προσθέσω και τα εξής…

  • Ζωντανή μετάδοση Γενικών συνελεύσεων. Νισάφι πια… Και με κλήση από viber γίνεται!!

Μερίσματα καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους, όπως στην Αμερική καθώς η αποκοπή μεγάλων μερισμάτων σε μία μόνο χρονική περίοδο στρεβλώνει τις μετοχές…

  • Ανέβασμα λίγο καιρό πρίν, ξεπούλημα μια μέρα πρίν, δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να εφαρμοστεί με κανονισμό, αλλά θα εξομαλύνει πολύ την βλακεία των μερισματάκιδων.

Δήλωση πρόθεσης ή όχι δημόσιας πρότασης για τα επόμενα 1-2 έτη, όταν υπάρχει συγκέντρωση άνω ενός ποσοστού πχ  60-70 %. Γιατί κάπως έτσι ξεκινά η απαξίωση..

  • Σερνόμαστε χρόνια και έχουμε την γκρίνια γιατί δεν αγοράζει κανείς αφού είναι καλή η τάδε … αλλά τα γατόνια είναι πληροφορημένα, και στο τέλος σου λέει δεν δείξατε ενδιαφέρον βρε, τι να σας κάνω; (Kleeman, Πλαίσιο, Newsphone κ.α)

Ενιαίο έντυπο αποτελεσμάτων με στάνταρ ορολογία, για 5-10 μεγέθη αποτελεσμάτων γιατί ειδικά σε κατηγορίες εταιρειών… με μια ματιά απλά την πατάς!

  • Πάνω από  όλα να τελειώσει η κοροϊδία με τη Λογιστική πληροφόρηση… Οπως πολύ σωστά λες proft warning... Και σε λογικά διαστήματα συνοπτικές ανακοινώσεις.

Υ.Γ Tίποτε δε θα γίνει Bασίλη μου, προσωπικά δεν πιστεύω καν ότι τα “παίρνουν”, απλά είναι ανίκανοι και ανίδεοι που ζούν μόνο για τις θέσεις και τη προβολή τους και να εξασφαλίζουν αυτά ως ενδιάμεσοι για να τα… παίρνουν οι άλλοι οι έξυπνοι.

  • Δηλαδή ρε Βασίλη, όλοι αυτοί οι μανατζαρέοι με την δήθεν εμπειρία των μεγάλων θέσεων του εξωτερικού αφήνουν το Λονδίνο, τη ΝΥ, την Ζυρίχη κτλ και τις εκεί προοπτικές για να έρθουν εδώ να πάρουν τι από την μικρή μας αγορά;

Τρίχες κατσαρές!

  • Απλώς εδώ είναι πρώτοι στο χωριό, τους ανοίγουν την πόρτα τους, τους “γλείφουν” και περνά η μέρα χαλαρά. Έξω θέλει πολύ κουπί για να πέσει το χρήμα και να σε σέβονται. Αυτοί είναι οι πραγματικοί δημόσιοι υπάλληλοι!

Με εκτίμηση

ath2@@@@gmail.com

Αθ.ΑΘ.

****

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους και δεν λογοκρίνονται. Αρκεί να είναι σε κόσμιο ύφος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο