22/11/2023- ΧΑΑ: “Φάγανε, φάγανε….”- Για τους τελευταίους άπιστους… (από τον ΑΝ@λήτη)

εταιρεία
ΧΑ-Ελεύθερη διασπορά: Από την μία αυξάνεται η διασπορά (ΕΤΕ) του ΧΑ, από την άλλη όμως, οι καθημερινές και συστηματικές αγορές ιδίων μετοχών μεγάλου αριθμού εισηγμένων, την περιορίζουν.
  • Για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, καθώς υπάρχει και ο νέος κανονισμός που είναι να εφαρμοστεί μέχρι τα τέλη του 2024 και εάν συνεχίσουμε έτσι, θα ‘πιάνει’ σημαντικό αριθμό εισηγμένων!!
*
ΕΕΕΚ: Μέχρι και η ΕΕΕΚ μπαίνει στο ‘κόλπο’ της αγοράς ιδίων μετοχών, μήπως και βοηθηθεί η μετοχή της. Ελπίζω από την άλλη να μην ‘χώνουν’ τις μετοχές τους τα στελέχη, που τις πήραν μέσω stock options!!!
*
ΕΧΑΕ: Η περσινή αύξηση των μισθών, δεν φαίνεται να άφησε ικανοποιημένα τα στελέχη, καθώς στο 9μηνο οι αμοιβές προσωπικού είναι και πάλι αυξημένες κατά €2 εκ. Φάγανε, φάγανε….
*
ΤΡΕΣΤΑΤΕΣ: Ανατρέχοντας στις γνωστοποιήσεις συναλλαγών, θα διαπιστώσει κανείς ότι η μετοχή στηρίζεται σε καθημερινή βάση από μεγαλομετόχους και στελέχη, αλλά ΦΕΥ…… Αχ και να υπήρχε ανάλογη στήριξη σε άλλες μετοχές…
*
Autohellas: Ξεχασιάρηδες!!!! Με βάση την χτεσινή ανακοίνωση, στις 18/5/22 (!!!), η Fidelity έπεσε κάτω από το 5%. Λιγάκι εκπρόθεσμη δεν είναι;; Στην ανακοίνωση αναφέρει ότι η Fidelity απέστειλε επιστολή στις 20/5/22, λέτε να παράπεσε κάπου;;;
*
INTRACOM: Για τους τελευταίους άπιστους, το γεγονός ότι μεγαλομέτοχοι και μέλη της διοίκησης προβαίνουν σε σημαντικές αγορές μετοχών μέσω πακέτων, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση των ‘προθέσεων’ των εν λόγω προσώπων!!! Επαναλαμβάνω ότι τα €2,5 αποτελούν τεχνικό εμπόδιο, αλλά όχι για πολύ….
O AN@λήτης
Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.
 
Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο