22.5.2024- ΧΑ- Ο Λογικός: Το καλοκαίρι προμηνύεται να είναι καυτό και στα τερματικά

Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι υπό κανονικές συνθήκες στις διεθνείς αγορές το καλοκαίρι προμηνύεται να είναι καυτό και στα τερματικά. Θα χρειαστείτε καλό 5G στις παραλίες και φέτος και μια καλή online εφαρμογή παρακολούθησης.
ΔΕΗ: Με τέτοια αποτελέσματα είναι θέμα χρόνου να τελειώσουν τον πολύμηνο πωλητή της. Η ΔΕΗ μετατρέπεται στον ενεργειακό γίγαντα των Βαλκανίων. Η διοίκηση Στάσση αλλάζει ριζικά την εταιρεία και διεθνοποιείται. Η διάσπαση των 12,20€ θα είναι βίαιη και χωρίς επιστροφή.
 **
CENERGY: Χρόνια τώρα, βήμα βήμα, έχετε ενημερωθεί σωστά για την γιγάντωση αυτής της εταιρείας. Θα δούμε 2,5 δις κεφαλαιοποίηση και plus ίσως αρχές του 2025. Retail και ιδιώτες εκκαθαρίστηκαν. Το χέρι της μεγάλης αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας οδηγεί την πορεία της.
**
ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Θέλει, δεν θέλει, θα ακολουθήσει. Μόνο από την Cenergy θα βάλει στα ταμεία της 350-400 εκατ.€ ενώ η ΕΛΧΑ από φέτος θα βελτιώσει τα νούμερα της και θα μειώσει και άλλο τον δανεισμό της. Η Noval θα συνεχίσει να αυξάνει την καθαρή θέση της. Και η  ΣΙΔΕΝΟΡ θα βοηθήσει και αυτή περισσότερο. Ντρεπόμαστε να γράψουμε την δίκαιη τιμή της Βιοχάλκο….. σίγουρα διψήφια!
**
ΕΛΠΕ: Το placement του Μυτιληναίου αυξάνει τα πυρομαχικά και τα διαθέσιμα κεφάλαια του για περαιτέρω ενίσχυση της θέσης του;;….!!! Σε κάθε περίπτωση η κίνηση των ΕΛΠΕ είναι υποδειγματική.
**
ΕΥΔΑΠ: Θα ξανάρθει στο προσκήνιο ….και γρήγορα. Οι προνοητικοί έχουν πάρει θέσεις μάχης. Το νερό ….νεράκι θα πούμε δυστυχώς, οπότε αντιλαμβάνεστε….
**
ΙΝΤΕΚ Και εδώ τα χαρτοφυλάκια έχουν τοποθετηθεί έγκαιρα. Μην αγνοείτε και την επιστροφή των 0,20€ αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά στην κίνηση που ετοιμάζει η συσσώρευση της.
**
ACAG Οι βιαστικοί ψιλικαντζήδες του μεροκάματου αποχώρησαν, αφού πήραν τα ψίχουλα από το discount του placement. Οι σοβαροί έμειναν να απολαύσουν την διαδρομή. Όσοι δεν καταλαβαίνουν ας δουν τα διαγράμματα να πάρουν μια γεύση τι θα κάνει όταν ξεκινήσει.
**
ΠΕΙΡΑΙΩΣ Όχι γιατί έχει μείνει πίσω, αλλά γιατί τα παιδιά που επιβιβάζονται στο range 3,80-3,90 είναι πολύ ανήσυχα . Όταν περάσει το 4 (με τεράστιο όγκο θα γίνει αυτό), δύσκολα θα το ξαναχάσει.
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
αγορές
  • Ο Λογικός σας
Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο