25.4.2024- ΧΑΑ- ΑΝ@λήτης: Εχει πολύ ζουμί η υπόθεση- Δεν αποτελεί καλό οιωνό- Επειγόντως ένα γιατρό- Ακόμα ένας γιατρός και εδώ

ΑΔΜΗΕ: Η παρακολούθηση των τηλεδιασκέψεων, πέρα από χρήσιμες πληροφορίες, φανερώνει και τον βαθμό ενασχόλησης με την μετοχή. Επειδή έτυχε να παρακολουθήσω την συγκεκριμένη, ο μοναδικός αναλυτής που την παρακολουθεί, είναι ο κ. Κανένας!!! Οπότε έχει πολύ ζουμί η υπόθεση.
  • ΙΝΚΑΤ: Άλλα βλέπω και άλλα διαβάζω εγώ και άλλα γράφουν τα sites!!! Τόσο άδικο να έχω;;;
ΠΛΑΘ: Πολύ καλά αποτελέσματα δεδομένων των συνθηκών, με τον όμιλο να έχει εξαιρετικές ταμειακές ροές, οι οποίες λογικά θα μηδενίσουν τον τραπεζικό δανεισμό, καθώς το επενδυτικό πρόγραμμα θα περιοριστεί φέτος στα €10 εκ., έναντι €30 εκ.
  • Με το 1ο 3μηνο να κινείται ήδη θετικά (EBITDA +5-10%), το μέρισμα των €0,23, αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, με την εισηγμένη να διαπραγματεύεται σε ελκυστικά επίπεδα. Υπάρχει και ένα ξεχασμένο πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών, που μπορεί να επανεκκινήσει….
ΙΝΛΟΤ: Από την κορδέλα αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι συναλλαγές είναι σε μεγάλο βαθμό μεταξύ μεγάλων παιδιών!!! Για να δούμε ποιοι θα κερδίσουν…
  • ΚΛΜ: Εν αναμονή της συγχώνευσης με την Intracom Properties, προκειμένου να δούμε πώς θα δικαιολογηθεί το premium του 40%, όταν ο κλάδος, εκτός των γνωστών εξαιρέσεων, κινείται με discount άνω του 30%!!!
ΜΟΥΖΚ: Έπαιξε για ένα διάστημα το όνομά του για την σύναψη deal, με τον παραπάνω όμιλο, ωστόσο δεν φαίνεται να κινείται κάτι, όσο δεν ξεκαθαρίζει και η υποχρέωση των €18 εκ. προς τους κληρονόμους. Να σημειωθεί ακόμα και η εκκρεμότητα που υπάρχει ύψους €2 εκ., με την εισηγμένη και άλλα δύο φυσικά πρόσωπα να έχουν εγγυηθεί δάνεια αντίστοιχου ύψους σε προβληματική θυγατρική.
  • ΚΑΜΠ: Αμήν τι άλλο τίμια η ΔΠ!!! Ούτως ή άλλως τα λεφτά θα γυρίσουν στον προτείνοντα, καθώς βρίσκονται στο ταμείο της εξαγοραζόμενης. Η απώλεια για το ΧΑ ανέρχεται σε €150 εκ. κεφαλαιοποίηση!!!
ΕΛΤΟΝ: Η ανακοίνωση περί μη διανομής μερίσματος μετά από πολλά έτη, δεν αποτελεί καλό οιωνό, ενόψει και της ανακοίνωσης των ετήσιων αποτελεσμάτων, τα οποία δεν αναμένονται να είναι και καλά. Στα αρνητικά προσθέστε το γεγονός ότι αποχώρησαν πλήρως δύο θεσμικοί με μεγάλη θέση!!!
  • ΒΙΟΚΑ: Σημαντικά πακέτα έγιναν στην μετοχή, τα οποία δεν δικαιολογούνται όμως με βάση τα περσινά αποτελέσματα. Με ενδιαφέρον αναμένουμε την φετινή χρήση…
ΣΙΔΜΑ: Δύσκολα τα πράγματα και εάν δεν υπάρξει άμεσα βελτίωση, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα, καθώς τα δάνεια παραμένουν υψηλά και έχει απωλεσθεί το μαξιλάρι των επιτοκιακών παραγώγων!!!!
  • MED: Ανακοινώθηκε deal με μη εισηγμένη εταιρεία αξεσουάρ, της οποίας όμως τα μεγέθη του 2022, το πιθανότερο είναι να φέρουν προβλήματα, παρά να βελτιώσουν την εικόνα της ήδη ακριβής εισηγμένης….
ΣΠΙ: Πραγματικά για γέλια!!!! Χώνουν οι βασικοί μέτοχοι χαρτιά, τα αποτελέσματα 6μηνου είναι χάλια, το ταμείον είναι μείον και συζητάνε για εξαγορές!!! Επειγόντως ένα γιατρό….
  • ΦΡΙΓΟ: Ακόμα ένας γιατρός και εδώ!!!! Με την εισηγμένη να έχει καταστεί ουσιαστικά συμμετοχών, με μία μόνο συμμετοχή, την τρέχουσα αποτίμηση άνω των 9 φορών την λογιστική της αξία, θα την ζήλευαν όλες οι εισηγμένες εταιρείες συμμετοχών!!!
Με εκτίμηση
Ο ΑΝ@λήτης
ΑΔΜΗΕ
  • Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας. Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο