26.1.2024- Μεθοδικός Σερίφης: Μπετόν αρμέ οι μετοχές του Σωκράτη 

Με την Ιντραλότ να πρωταγωνιστεί  και ως υποδειγματική μητέρα η Ιντρακόμ να ακολουθεί το παράδειγμα της κόρης.

Σε όλο το φάσμα η χθεσινή συνεδρίαση είχε πωλήσεις από Έλληνες για απόκτηση ρευστότητας λόγω του Ελ. Βενιζέλος. Η παλιά αυτή ταχτική δεν με βρίσκει σύμφωνο. Ίσως ακόμα δεν έχουν καταλάβει, ότι η ελληνική αγορά έχει αλλάξει προς το καλύτερο.
Οι μετοχές Ιντραλότ και Ιντρακόμ ατάραχες όμως, συνεχίζουν το μεγάλο ταξίδι που έχουν χαράξει. Οι μέτοχοι θα πρέπει να νιώθουν ικανοποιημένοι ενώ λόγοι που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη έρχονται ως επισφράγιση για την επιλογή και την εμπιστοσύνη στην Ιντραλοτ.
Από την Αμερική τα νέα που καταφθάνουν είναι πολύ πιο θετικά (δεν περιμέναμε το αντίθετο) από την συγκρατημένη αισιοδοξία που ήδη υπήρχε. Το έντονο ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην καινοτομία που την κάνει μοναδική στο κόσμο. Εντυπωσιακό ήταν ότι εκτός των γνωστών θεσμικών ήταν θετική έκπληξη η παρουσία εκπροσώπων από τους Αμερικανικούς ανταγωνιστές Light & Wonder και international Game Technology αν και οι εξελίξεις για όσους γνωρίζουν δεν ξάφνιασαν με την παρουσία τους.
Η τάση συγχωνεύσεων και εξαγορών που τρέχουν για αυτές τις εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο δεν αφήνει στην απάθεια ούτε τον ΟΠΑΠ όταν πρόκειται για μια εταιρεία που εξελίσσεται σε διαμάντι σαν την Ιντραλοτ. Καταλαβαίνετε ότι οι μακροχρόνιες συμβάσεις που έχει η Ιντραλοτ σε 39 χώρες περνάει σε δεύτερη μοίρα γιατί θεωρείται δεδομένο ότι θα αυξηθούν.
Η τεχνολογία που την ξεχωρίζει (ακόμα και από τα μεγάλα θηρία του κλάδου) είναι η αιτία που λαμβάνει νέες συμβάσεις όταν όλοι οι άλλοι αδυνατούν να ανταποκριθούν.
Συμπερασματικά η Ιντραλοτ στην Αμερική είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κολοσσούς και στα ίσα τις ανταγωνίζεται. Οι υπάρχουσες σχέσεις που είναι ισχυρότατες, τα υψηλά κόστη μεταγωγής, και οι απαιτήσεις σε θέματα τεχνολογίας και ειδικά σε κεφάλαια, είναι τα απαγορευτικά stop που δεν αφήνουν περιθώρια για τέταρτο παίχτη.
Αν στο μέλλον παραμείνουν τρείς και στην Ιντραλοτ εισχωρήσει τέταρτος ώστε να παραμείνει η Ελληνική της ταυτότητα η στο τέλος γίνουν δυο απο τις ήδη τρείς και γίνει αλλοδαπή ας το σκεφτούν εκείνοι που σφόδρα ενδιαφέρονται.
Είς τό επανιδείν
Ιντραλότ
Ο μεθοδικός σερίφης ⭐️

***

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

***

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο