Απορίας άξιο είναι… – Δεν υπάρχει κάτι… – Εχει ανοίξει η όρεξη- Αλλη μία τρανή απόδειξη…

εταιρεία

ΚΕΚΡΟΠΑΣ – απάντηση: Δεν υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί την άνοδο της μετοχής του στα 2,00 ευρώ αυτή την εποχή. Ισως κάποιοι να την κινούν, προκειμένου να γράψουν υπεραξίες στα χαρτοφυλάκια τους για την χρήση 2023.

ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Οι φίλοι της να αναμένουν είδηση, επιχειρηματική κίνηση. Εχει ανοίξει η όρεξη στο Πρόεδρο και ποιος να τον (συγ)κρατήσει. Πρώτα όμως έφτιαξε και ομάδα ικανή για να τον δικαιώσει, αλλά και για να συνεχίσει την πορεία όταν αποσυρθεί.

ΙΝΛΙΦ: Αλλη μία τρανή απόδειξη του τι ευκαιρίες διαθέτει πάντα στους κόλπους της η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά. Με NAV επτά (7) ευρώ ανά μετοχή και αυτή να διαπραγματεύεται στα… 4,6000 και 4,7000 ευρώ.. Σε μία απόσταση δηλαδή 50% που πρέπει να την καλύψει για να δικαιολογεί την νυν NAV (… Μονάδα μέτρησης της ασφαλιστικών εταιρειών βάσει των διεθνώς κρατούντων κανόνων)

ΙΝΛΙΦ(Ι): Ομως δεν πάει να γράφει ο ΟΑΚ, ο ΒΑΠ και αρκετοί ακόμη από τους περιγράφοντες τα της αγοράς. Αν δεν κινηθεί η διοίκηση για την μετοχή, αυτή προκοπή δεν βλέπει όσο και να το αξίζει. Απορίας όμως άξιο είναι, το πως δεν έχουν βρεθεί ένας – δύο θεσμικοί επενδυτές βρε παιδιά για να την… ξυπνήσουν. Τι να πει κανείς…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο