28.5.2024- ΧΑ: Ατζέντα Εσωτερικού (28/5 – 31/5/2024)

ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη οι Motor Oil (μετά το κλείσιμο του Χ.Α.) και Epsilon Net (πριν από το άνοιγμα της αγοράς) αναμένεται να ανακοινώσουν τα οικονομικά αποτελέσματα α’ τριμήνου 2024, οι μετοχές της CNL Capital ΕΚΕΣ-ΔΟΕΕ θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,25 ευρώ/μετοχή, ενώ οι Viohalco, I. Kλουκίνας – Ι. Λάππας και Cenergy Holdings έχουν συγκαλέσει τακτική γ.σ.

ΑΥΡΙΟ Τετάρτη οι ΟΠΑΠ, Cenergy Holdings και Κρι Κρι αναμένεται να ανακοινώσουν οικονομικά αποτελέσματα α’ τριμήνου 2024, οι Καρέλιας, Ιntracom, Πλαστικά Θράκης και Attica Συμμετοχών έχουν συγκαλέσει τακτική γ.σ., ενώ θα διεξαχθεί δημοπρασία 6μηνων ΕΓΕΔ. Η Τράπεζα της Ελλάδος αναμένεται να ανακοινώσει την τραπεζική χρηματοδότηση και τις καταθέσεις για τον Απρίλιο.

ΜΕΘΑΥΡΙΟ Πέμπτη οι μετοχές της Coca-Cola HBC θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,93 ευρώ/μετοχή, ενώ οι Intralot και Mermeren Kombinat Ad Prilep έχουν συγκαλέσει τακτική γ.σ. Η ΕΛΣΤΑΤ αναμένεται να ανακοινώσει την ανεργία και τον δείκτη τιμών παραγωγού για τον Απρίλιο.

ΚΑΙ ΤΗΝ Παρασκευή η Austriacards αναμένεται να ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα του α’ τριμήνου 2024, οι Ελλάκτωρ, ΝΤΟΠΛΕΡ, Profile και Premia ΑΕΕΑΠ έχουν συγκαλέσει τακτική γ.σ., ενώ η Quality & Reliability έχει συγκαλέσει έκτακτη γ.σ. με κύριο θέμα την ΑΜΚ ύψους 30 εκατ. ευρώ. Η ΕΛΣΤΑΤ αναμένεται να ανακοινώσει τον δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο για τον Μάρτιο.

  • Την ίδια ημέρα αργά το βράδυ ο οίκος Fitch (τρέχουσα διαβάθμιση “BBB-” και σταθερή προοπτική) ανακοινώνει την αξιολόγηση για τη χώρα μας, με τον οίκο να έχει δώσει την επενδυτική βαθμίδα τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τέλος, η επόμενη προγραμματισμένη αξιολόγηση αναμένεται στις 12 Ιουλίου από τη Scope Ratings, ενώ η επόμενη αναθεώρηση από τον οίκο Fitch έχει ορισθεί για τις 22 Νοεμβρίου 2024.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο