Τετάρτη 7/2/24: Το καθημερινό magazino του markets.economico (χρηματιστηριακό κι όχι μόνον)

TOP PICKS

 1. ΔΑΑ: Θεαματικό ντεμπούτο, με κ/φση που αγγίζει τα 2,8 δισ. ευρώ!!!
 2. ΤΖΙΡΟΣ: Στα ουράνια, στα 70 εκατ. ευρώ αλλά με το ΔΑΑ να απορροφά το 70%…
 3. ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Εν αναμονή της επόμενης κίνησης, που μάλλον δεν αργεί…
 4. ΓΕΚΤΕΡΝΑ: Με κεφαλαιοποίηση που προσβάλει τον όμιλο…
 5. EXAE: Το ελληνικό χρηματιστήριο δεν θα θυμίζει… μαγαζάκι
 6. VIOHALCO: Βαθιά Υποτιμημένη
 7. ΕΛΧΑ : Στόχος τα 2,6700 ευρώ, μια τιμή που θα την φέρει στο Club 1Bln plus. Προσωρινά βέβαια, γιατί αξίζει πολλά περισσότερα, πάρα πολλά…
 8. ΕΛΧΑ: Βλέπεις και το ΔΑΑ να αποτιμάται… 2,8  δισ. ευρώ κι αυτή 0,9 με χίλια ζόρια… Αυτή η εξαγωγική βιομηχανία κόσμημα – και στολίδι της ελληνικής οικονομίας κι όσο να είναι αισθάνεσαι ολίγον τι… κύριος.
 9. KAIΡΟ – απάντηση: Κακό πράγμα η απληστία βρε παιδιά…
 10. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εγραψε και το… άριστα 10,00 ευρώ.

SPREADS

ΧΩΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗ % Spread vs BUND
ΕΛΛΑΔΑ 3,34 +1,05
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2,99 +0,71
ΙΣΠΑΝΙΑ 3,20 +0,92
ΙΤΑΛΙΑ 3,85 +1,56

TOP PICKS

 • 20.12.2023 – ΑΝ@λήτης – ΑΔΜΗΕΤέτοιος όμιλος, τέτοιες προοπτικές, τέτοια μερίσματα και η αποτίμηση να είναι στα τάρταρα, τι να σχολιάσω! Θα ρισκάρω όμως να προβλέψω ότι στην επόμενη διετία θα ενταχθεί στον 25άρη και θα βρεθεί στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος!
 • ΑΔΜΗΕ: 7η σερί ημέρα ανόδου και αφήνει πίσω του τα 2,3000 που απέχουν τουλάχιστον 1,20 ευρώ από την fair value της μετοχής που τοποθετείται στα 3,5000 ευρώ.
 • ΛΑΜΔΑ: Πόσο κόσμο και κοσμάκη δεν έχει παιδέψει η λεγάμενη. Ομως, τα πάντα στο ταμπλό είνσι θέμα timing και… έμπνευσης.
 • ΑΤΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Τριάντα σεντς σε λίγες ώρες… Είπαμε, τα πάντα στο ταμπλό είνσι θέμα timing και… έμπνευσης.
  • ΙΛΥΔΑ: To δώρο στους εαυτούς τους πάντως δεν μας κακοφάνηκε. Οταν τόσα χρόνια ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος ελάμβανε ψίχουλα. Και πήγαν την μετοχή από τα αζήτητα των 0,15 και 0,20 στα τρέχοντα των 1,4000 – 1,5000… Στο +2% στα 1,5400 με 28 χιλ. τμχ τώρα.
  • ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ: Από τα υψηλά της στα 1,5000 προ μηνός την γύρισαν κάτω και από τα 1,3000 ευρώ. Με κ/φση… 18 εκατ. ευρώ και πολλαπλασιαστή κερδών κάτω του 5 (2023), μετοχή του κλάδου ΤΡΟΦΙΜΩΝ!!! Κανονικά έπρεπε να είχε τα 1,8000 τώρα…
  • ΕΥΡΩΒ: Το καθαρόαιμο του ΧΑΑ!!!!! Kαι έχουν και το CAIRO… Eνώ έχουν απαλλαγεί από το ΤΧΣ και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα!
  • ΤΕΝΕΡΓ: Εκεί που δεν το περιμένει κανείς γίνεται η έκπληξη. Μακάρι, να ανασάνει και η δική μας ΓΕΚΤΕΡΝΑ
  • ΣΑΝΜΕΖΖ: Αδειο από κάτω, γεμάτο από πάνω. Πιέσεις, με την χειρότερη εικόνα στον άτυπο αυτό κλάδο της ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ. Ομως, τα πάντα ρει… Μη το ξεχνάτε ποτέ αυτό… Και τα παιδία που απογείωσαν το ΦΒΜΕΖΖ το έχουν στα πολύ υπόψη τους…
  • ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ: Χαρτί του κλάδου ΤΡΟΦΙΜΩΝ με p/e κάτω του 5 (2023) δεν υπάρχει, απλά. Πρέπει να γράψει νέα υψηλά. Το πίεσαν και το ξαναμαζεύουν. Ενδεχόμενες αγορές στα τρέχοντα των 1,3500 και πιο κάτω…
  • ΕΚΤΕΡ: Παιδιά όποιο χαρτί σας στενοχωρεί, σας προβληματίζει, σας χαλάει την διάθεση… το σουτάρουμε. Και πάμε για άλλα… Αλλωστε, μοίρασε τόσα πολλά.  Οσοι έχουν επιμονή και υπομονή θα πάνε γερά στο ταμείο, όταν ξαναέρθει η ώρα της.

ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της στήλης… Εξ ου η καθυστέρηση κι η… ημιτελής δουλειά.

όμιλος

όμιλος

**όμιλος**

όμιλος

Μόνο σε μια χώρα σαν την Ελλάδα θα παραδεχόταν ο πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ ότι προσέλαβαν 200+ άτομα χωρίς ΑΣΕΠ αλλά στην φυλακή για το έγκλημα των Τεμπών είναι μέσα μόνο ο σταθμάρχης.

όμιλος

 • Μπορειτε να μας πειτε σε ποια χωρα συναντα κανεις τετοιες εικονες στα κρατικα πανεπιστημια;

Image

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο