7.3.2024- Και τάβλα οι εμπαθείς καταστροφολόγοι… Περαστικά… (από τον Λογικό)

ΠΕΙΡΑΙΩΣ Μεγάλο το ενδιαφέρον από ξένους και Έλληνες. Από αύριο τα σπουδαία. Στα 14 δις οι προσφορές διαμόρφωσαν στο άνω εύρος των 4€ την τιμή.
*
OPTIMA OP TI κέρδη, OP TI όγκος, OP TI κλείσιμο στο ψηλό μέρας, OP TI μέρισμα!!! Και τάβλα οι εμπαθείς καταστροφολόγοι… Περαστικά.
*
CENERGY Αποτελέσματα 2023 πύραυλος! Αύξηση Ebitda (213εκ.) μεγάλη μείωση δανεισμού και net debt to ebitda κάτω από 2 !!! Ανεκτέλεστο πάνω από 3 δις !!!  με αυξητικές τάσεις λόγω νέας μονάδας. Guidance για το 2024 στα 230-250 εκ.€. Έρχονται νέες τιμές στόχοι.
*
ΕΛΧΑ Εεεεε εντάξει το παρακάνανε οι πωλητές. Είναι γνωστό ότι χρονιά στα μέταλλα σαν το 2022 δεν θα ξαναϋπάρξει. Υπερβολική η αντίδραση και το κλείσιμο στο 2,10€. Η μείωση επιτοκίων και δανεισμού θα βοηθήσει πολύ φέτος.
*
ACAG Ε τι να λέμε τώρα; Μας είχε καθηλωμένους πέντε μήνες. Κανονικά αυτή η συσσώρευση θα σπάσει σε μεγάλη κίνηση. Θα βοηθήσουν πολύ τα αποτελέσματα. Με υψηλό 16,80 πριν το σπλιτ καταλαβαίνετε τα περιθώρια αφού υποαποδίδει σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά.
*
ΓΕΚΤΕΡΝΑ Μεγαλύτερο το upside πια σε σχέση με την ΤΕΝΕΡΓ αφού όπως δείχνουν τα πράγματα η τελευταία έχει τερματικό σταθμό το πολύ τα 20€. Συνεχείς οι εκθέσεις με αυξημένες τιμές στόχους. Πρόσφατη τα 24,80€ από την Axia.
*
ΟΤΕ Συνεχίζει να απογοητεύει …… δικαιώνεται η Eurobank equities προς το παρόν.
*
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Όλος ο κλάδος θα γνωρίσει μεγάλες δόξες φέτος . Το deal της Entersoft ανεβάζει τις αποτιμήσεις. Δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις PERF, πάνω από όλα στην μικρούλα IΛΥΔΑ, REALCONS, SPACE και PROFILE. Ερωτηματικό με την θετική πλευρά η Q&R.
*
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Επίσης hot ο κλάδος. ΓΕΚ επικεφαλής και ΕΛΛΑΚΤΩΡ πια με μεγάλο ενδιαφέρον. Από τις μικρές ΔΟΜΙΚ και ΕΚΤΕΡ έχουν μέλλον μπροστά τους. Καθόλου τυχαία η τερματική εικόνα τους. ΑΒΑΞ θα δει και αυτός ψηλότερα νούμερα.
*
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ και καλή συνεδρίαση
*
Ο ΛΟΓΙΚΟΣ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο