ΧΑΑ-27.3.2024: Σκέτο ανέκδοτο η εικόνα της μετοχής στο ταμπλό…- Δεν μπορεί να τα αποτελούν μόνον τα ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ…- Γιατί τότε δεν θα υπήρχε, πολύ απλά, ΑΓΟΡΑ

  • EΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ… Follow the Money… ΝΩΠΑ τα παραδείγματα των ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ΛΑΒΙΦΑΡΜ, ΚΡΙ ΚΡΙ, ΙΝΤΡΑΛΟΤ, ΜΕΖΖ κ.α. ΗΡΘΑΝ τώρα και τα τρέχοντα των ΙΛΥΔΑ, ΚΟΥΑΛ, ΣΠΙ, ΕΣΥΜΒ κ.α.
  • ΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ, το ξανατονίζω, πρέπει να έχουν ΔΙΑΣΠΟΡΑ. Δεν μπορεί να τα αποτελούν μόνον τα ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ. Γιατί τότε δεν θα υπήρχε, πολύ απλά, ΑΓΟΡΑ.
  • ΕΧΑΕ: Σκέτο ανέκδοτο η εικόνα της μετοχής στο ταμπλό… Σήμερα ανακοινώνει το 2023 και θα δώσει και το GUIDANCE για το 2024. Xθες θα διαβάσατε και την ανάλυση του Δημοσθένη Τρίγγα της ΒΕΤΑ, οπότε έχετε μία εκτίμηση του τι πρόκειται μελλοντικά να παιχτεί στο ταμπλό από τα ΕΧΑΕ.
  • ΕΧΑΕ(Ι): Και όμως γράφει ο Δημοσθένης δεν πρέπει να λείπει από κανένα ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ. Προσωπική εκτίμηση ότι θα έπρεπε ήδη να γράφει τα 7,0000 ευρώ. ΔΙΑΚΡΑΤΗΣΗ και παραμονή
  • ΙΝΤΕΤ – απάντηση: Σωστά αυτά που μας γράφετε, αλλά δεν τους έχω για τόσο… καθυστερημένους διανοητικά για να μην ξέρουν ποιο είναι το συμφέρον τους. Θα πρέπει να βρεθεί η τομή συνεννόησης και ο πιο “αδύναμος” να υποχωρήσει παίρνοντας το κάτι τις του.
  • ΕΣΥΜΒ: Αν δεν απατώμαι, την προσεχή ΤΡΙΤΗ ανακοινώνει τα αποτελέσματα του 2023. Οπότε θα πρέπει να αναμένουμε και τι θα δείξουν οι… στροφείς του Απόστολου (γέλια…)
  • ΕΣΥΜΒ(Ι): Πάντα τηρεί τον λόγο της η διοίκηση της εταιρείας, που ουσιαστικά ανήκει σε… άλλο κλάδο και είναι μοναδική στο είδος δραστηριότητας της αυξάνοντας διαρκώς το προσωπικό της. Και το 2024 θα αποδειχθεί χρυσοφόρο για τους δικούς της φίλους, που δεν είναι και λίγοι.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο