3.3.2024- ΧΑΑ: Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα…- Εν τέλει η ψυχή μπορεί να βγει, το χούι όσο και να θες δεν αποβάλλεται… (Ο μεθοδικός σερίφης ⭐️⭐️⭐️)

Διαβάζεις από αναλυταράδες θεμελιώδη και τιμές στόχους εισηγμένων που μόνο γέλια προκαλούν. Ευτυχώς, έρχονται να θυμίσουν στο πόσο επικίνδυνοι είναι διότι ετεροχρονισμένα μας δίνουν τιμές στόχους σε εισηγμένες που έχουν κάνει το δεύτερο και ολοκληρώνουν τον ανοδικό κύκλο τους!!
  • Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί σε ότι μας πλασάρουν!
  • Κατά καιρούς με αυτά που αναφέρουν επιβραβεύουν επιλογές μας που προγενέστερα είχαμε εντοπίσει και έγκαιρα σας είχαμε ενημερώσει.
Με τις εκθέσεις τους επιβεβαιώνουν ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου ενώ πλέον επιβάλλεται από τις Χρηματιστηριακές αναθεώρηση του ανθρώπινου δυναμικού στο συγκεκριμένο τμήμα γιατί η γήρανση είναι κοινό χαρακτηριστικό.
Πρόσφατες δημοσιεύσεις έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες προβληματικές αναλύσεις και η παραπαίουσα κατάσταση μετατρέπεται σε μάστιγα διότι όλοι αναφέρονται σε 8-10 εισηγμένες και στο μόνο που διαφοροποιείται (για τα μάτια του κόσμου) είναι οι τιμές στόχου.
Τμήμα ανάλυσης έβγαλε έκθεση για τις Τράπεζες που οι τιμές στόχου δεν είναι εξωπραγματικές από τις τρέχουσες τιμές ενώ τα τελευταία χρόνια ποτέ δεν είχαν σχολιάσει πχ την Πειραιώς όταν βρισκόταν στο 1€ ούτε η μετοχή της Εθνικής στα 2€.
Ήταν αρνητικοί στη μετοχή της Cenergy όταν από αυτό εδώ το site υπήρξαν άτομα που την εντόπισαν στα 0.90€ .!! και έρχεται σήμερα να μας πουν ότι απο τα 7.50€ δίνουμε τιμή
στόχο 8.50€.
Από τους ίδιους αναλυτές υπήρξε απαξίωση των ΜΕΖΖ από την πρώτη ημέρα συναλλαγών τους στη ΕΝ.Α και πολλές φορές είχαν μιλήσει με άκρως αρνητικά σχόλια χωρίς στοιχεία και χωρίς να έχουν μελετήσει τα βασικά χαρακτηριστικά τους.
  • Πρόσφατα εξέφρασαν άποψη για την πορεία της Ιντραλότ ενώ προεξοφλούσαν την αποτυχία του ομολογιακού που εκ του αποτελέσματος η συγκεκριμένη έκδοση στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι ίδιοι αναλυτές πριν από λίγα χρόνια σύστηναν ΑΓΟΡΑ την Ιντραλοτ που παρέπαιε!

ΜΑΣ προτρέπουν να αγοράσουμε την ΤΑΔΕ μετοχή στα 27 με στόχο τα 40€ και την ΔΕΙΝΑ στα 12€ με στόχο τα 23€.

  • Που ήταν όμως οι εκθέσεις τους όταν η ΤΑΔΕ βρισκόταν πχ στα 11€ και η ΔΕΙΝΑ στα 4€;

Όμως ο παράγοντας “Αστάθμητοι κίνδυνοι” έχει μπει στο πρόγραμμα τους; Σε περίπτωση κάποιας διόρθωσης θα βάλουν πλάτη να στηρίξουν τις σημερινές τους εκθέσεις η θα εξαφανιστούν δηλαδή το σύνηθες και στο τέλος θα μας πουν ότι μας είχαν προειδοποιήσει;

  • Αγαπητοί αναγνώστες επειδή κάποιοι αναλυτές χαίρουν άκρας προστασίας έχοντας το αλάθητο από λάθος εκτίμηση των διοικήσεων που τους πληρώνουν, θα παρακαλούσα να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και να μην παρασυρόμαστε γιατί όλοι αυτοί εμφανίζονται όταν το κλίμα είναι καλό.
Κάποιοι έχουν το θετικό για εμάς ως σήμα αντιδείκτη, οπότε ας το έχουμε υπόψιν μας γιατί αυτό μπορεί να μας σώσει. Το site αναγνωρίζει τις επιτυχίες όπως και τις αποτυχίες ενώ οι αναλυταράδες στα δύσκολα εξαφανίζονται.
  • Το economico markets μιλάει ανοιχτά και αυτός είναι ο λόγος που είναι ευρέως γνωστό γιατί ποτέ δεν είχε δεύτερες σκέψεις.
Εις το επανιδείν
τιμές στόχους
Ο μεθοδικός σερίφης ⭐️

***

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

***

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο