3.6.2024: Απλά, Respect στον Μεθοδικό Σερίφη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι μας έγραφε… το άτομο στις 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 με τον ΓΔ στις 1115 μονάδες

  • Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 

ΓΔ

ΓΔ

Παραπλάνηση είναι όλες οι πράξεις που κάνουμε απέναντι σε κάποιον με πονηρό τρόπο για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, χωρίς να του φανερώσουμε η να του δώσουμε να καταλάβει τι τον περιμένει.
**
Η παραπλάνηση πολλές φορές όμως έχει να κάνει με ανθρώπους που τα ζητά ο οργανισμός τους, γιατί και οι ίδιοι επειδή έχουν δεύτερες σκέψεις δεν είναι ποτέ ειλικρινείς. Μάλιστα έχουν τάσης αχαριστίας.
**
Δεν είναι ποτέ δίκαιοι και αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους πάνε και τις ρίχνουν αλλού!
Τον τελευταίο καιρό με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσα να παρομοιάσω το Ελληνικό Χρηματιστήριο.
**
Είναι γεγονός ότι εκεί που όλα ήταν ρόδινα, γυρίσαμε έστω έστω προσωρινά στις παλιές άσχημες μέρες με βασικούς υπεύθυνους τους εαυτούς μας!
  • Αν ήσουν ανοιχτός σε margin παραπάνω από τις δυνάμεις σου,
  • Αν ήσουν ανοιχτός στα παράγωγα
  • Αν είχες αγοράσει πληρωμένες μετοχές παραπάνω απ ότι έπρεπε επειδή ήθελες να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου και
  • Αν δεν είχες προφυλάξει το χαρτοφυλάκιο σου σε μια πιθανή πτώση, μόνο εσύ ευθύνεσαι
**
Όταν το χρηματιστήριο είχε πάρει την ανιούσα  οι περισσότεροι κοιτούσαν τις αποτιμήσεις των μετοχών τους και έκαναν σαν να είχαν κερδίσει το πρώτο αριθμό του λαχείου. Σήμερα στο ίδιο έργο θεατές ξεπουλάμε! Δώσε και σε μένα μπάρμπα!!
**
Εισηγμένες με τεράστιες συμφωνίες και αποτελέσματα 6μηνου που θα ζήλευε η καλύτερη και μεγαλύτερη εταιρεία του εξωτερικού πέφτουν με σπασμένα φρένα προκαλώντας πανικό ρευστοποιήσεων ακόμα και σε εκείνους που έχουν χαρτοφυλάκιο πληρωμένο!
Προσωπική μου άποψη είναι ότι η πτώση έχει τελειώσει και όπως λέμε στη λαϊκή είναι τα απόνερα που έμειναν από τους τελευταίους μαύρους απαισιόδοξους που οι ίδιοι πριν 25-30 ημέρες ήταν αισιόδοξοι!
**
Πρέπει να μάθουμε να πουλάμε και να μην μένουμε στις υψηλές τιμές στόχου που μας θέτουν διάφοροι!
**
ΚΑΙ ως διά μαγείας στη πτώση οι αναλυτές εξαφανίστηκαν!
**
Δεν ερωτευόμαστε μετοχή, παρά μόνο το κέρδος της και αυτό αφού την πουλήσουμε!
**
Για τον όμιλο Βιοχάλκο Cenergy ΕΛΧΑ, τα λόγια είναι περιττά!
**
Πριν από αρκετό καιρό έκανε τα ίδια  σε χαμηλότερα επίπεδα απο το 4.04€ στο 2.30€ και τώρα από τα 7.26€ στα 5.68€ και έχει ο Θεός!
**
Μήπως πήραν πίσω όλες τις συμφωνίες και μηδένισαν τα κέρδη της η δεν έχει αντικείμενο   που ειδικά αυτό το καιρό μεσουρανεί;
**
Στη ΔΕΗ εδώ και αν χάνεις τα λόγια σου! Αναρωτιέται κανείς αν δεν δικαιολογεί σημείο αγοράς σε αυτά τα επίπεδα, τι να πει η ΤΕΝΕΡΓ το μεγάλο Βατερλό των υποσχέσεων της πώλησης σε τιμές 21-23€ που τώρα ξεφούσκωσαν η ξεχάστηκαν;
**
Μέχρι και ο ΟΠΑΠ χτυπήθηκε ανελέητα ενώ μαζί με τη ΜΠΕΛΑ σε λίγες μέρες μοιράζουν πλούσια μερίσματα.
**
Τράπεζες ως εδώ και μη παρέκει! Αlpha ΕΤΕ Πειραιώς  οι πωλητές τελείωσαν.
**
Η ΑΡΑΙΓ με τα τεράστια κέρδη και με αυτά που αναμένονται ακόμα καλύτερα σκέφτεσαι αν δεν μπορούσες να την αγοράσεις στα 13€ στη τιμή τών 10€ τι θα πρέπει να κάνεις;
**
Ο ΜΥΤΙΛ κρατά λίγο τα προσχήματα πέριξ το 32€ και μένουμε να δούμε αν τελείωσε ο πωλητής…
**
Εταιρείες ακινήτων με ΚΛΜ να ειναι σε τιμή σχεδόν εκεί που αγόρασε ο Σωκράτης με αποτίμηση μόνο στα δύο ακίνητα της Ερμού χωρίς τίς νέες αυξήσεις ενοικίων να δίνουν αξία 1.38€ και με 180 εκ ευρώ που θα εισχωρήσουν από την properties σε ποια τιμή άραγε θα την περίμενες να είναι σε ένα χρόνο;
**
Οι μηχανές της ΛΑΜΔΑ είναι στη προθέρμανση καθώς στο Λονδίνο σε παρουσιάσεις πήγε άριστα. Τα πρώτα σημαντικά έργα αρχίζουν να φαίνονται με πολύ καλό 6μηνο καί ενώ οι καθημερινοί όγκοι έχουν πέσει, ο αγοραστής μεθοδικά  απο τα 6.15€ καί κάτω παραμένει σταθερός.
**
Τα ΜΕΖΖ ανακοίνωσαν πολύ καλά κέρδη ! Οι διακανονισμοί πάνε σφαίρα και ο Νοέμβριος θα είναι προσοδοφόρος μήνας για τους μετόχους μιας και η  επιστροφή κεφαλαίου θα ξεπερνά το 25% σε απόδοση.
Η προίκα της ΦΒΜΕΖΖ σε ποσοστό 83% είναι ακίνητα που έχουν αποτιμηθεί από ανεξάρτητο εκτιμητή σε άκρως χαμηλά επίπεδα.
**
Όταν αυτή τη στιγμή  η Ελλάδα  βρίσκεται στα top picks του ενδιαφέροντος από διάφορους επενδυτές του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού και η αγορά ακινήτων στη κυριολεξία έχει πάρει φωτιά στην αναθεώρηση των ακινήτων της ΦΒΜΕΖΖ σε ποια τιμή θα πρέπει να βρίσκεται;
**
Το καλύτερο το αφήνω για το τέλος, με την ΙΝΛΟΤ αρχές Νοεμβρίου να βγαίνει από την επιτήρηση με ζεστό ταμείο, νέες συμφωνίες ανά το κόσμο που θα ανακοινωθούν μετά την ΑΜΚ και την εισαγωγή στην Αμερική.
Εις το επανιδείν
ΓΔ
Μεθοδικός σερίφης ⭐️
ΓΔ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο