2 Ιουνίου 2024- Απορίες ενός ηλιθίου ψηφοφόρου (του Ηρακλή Α. Σωτηράκη)

ΔΥΟ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ

του Ηρακλή Α. Σωτηράκη

1.- Η νέα Δημοκρατία έχει αποδεχθεί ότι ο πήχης πάνω από τον οποίο πρέπει να περάσει για να θεωρηθεί επιτυχία το αποτέλεσμα που θα φέρει στις Ευρωεκλογές, είναι το 33.12% που πήρε στις αντίστοιχες εκλογές του 2019. Σωστό; Σωστό.

  • Συγκρίνουμε πάντα όμοια πράγματα, ευρωεκλογές με ευρωεκλογές. Μα τότε γιατί δεν αντιδρά στην απατεωνίστικη αριθμητική Κασελάκη, που ισχυρίζεται ότι αν πάρει ο Σύριζα ένα ποσοστό κοντά στο 17%, θα είναι επιτυχία.

Γιατί δεν του θυμίζει ότι ο Σύριζα στις προηγούμενες εκλογές του 2019 ( Ευρωεκλογές, εννοείται), είχε πάρει 23,75%, και συνεπώς αυτό είναι το κατώφλι της επιτυχίας για τον Σύριζα και όχι το 17% των βουλευτικών εκλογών.

Αυτό το 23,75% γιατί δεν το έχουμε ακούσει ΠΟΤΕ, μέχρι σήμερα από κανέναν ούτε δεξιό, ούτε Πασόκο , ούτε Συριζαίο ούτε πολιτικό ούτε δημοσιογράφο;

  • Λέτε ο Κυριάκος να αφήνει να βάζει το 17% ο Σύριζα σαν στόχο επιτυχίας, ώστε να μείνει αρχηγός ο Κασσελάκης για να έχει …ήσυχη θητεία και επανεκλογή;

2.- Σε όλα τα κανάλια εμφανίζονται όλα τα κόμματα με διακαναλικές συνεντεύξεις, και δωρεάν δεκάλεπτα διαφημιστικά για να διαφημίσουν γιατί πρέπει να στείλουμε αυτούς στην Ευρωβουλή, και όχι τους άλλους.

  • Τα περισσότερα μικρά κόμματα είναι κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μας αποδεικνύουν με επιχειρήματα, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι υπεύθυνη για όλα τα δεινά μας, την ακριβεια , τη φτώχια τους πολέμους κλπ κλπ.

Θα συμφωνήσω μαζί τους, αλλά η απορία μου θα παραμείνει. Αφού είναι έτσι που την περιγράφετε η Ε.Ε., εσείς γιατί θέλετε να σας ψηφίσουμε για να γίνεται βουλευτές της;

  • Όταν κάτι είναι κακό το καταστρέφεις, δεν το υπηρετείς, νομίζω;

Με εκτίμηση

Ηρακλής Α. Σωτηράκης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο