Θα πρέπει να προσέχουμε με ποιόν έχουμε συναναστροφές (Ο μεθοδικός ⭐️⭐️⭐️)

Όταν κάποιος κληρονομεί μια εταιρεία, εύκολα γίνεται αφεντικό και δύσκολα ηγείται. Αυτό συνήθως φαίνεται στη πράξη και στο αποτέλεσμα.

Δύσκολο να πείς τι σημαίνει ηγέτης, καθώς αυτός ο όρος είναι αόριστος δηλαδή έχει πολλές ερμηνείες.
Υπό μία έννοια ηγέτης είναι η εγκεφαλική προίκα να παρακινείς μια ομάδα ανθρώπων ώστε να κινηθεί στην επίτευξη ενός κοινού στόχου. Η ηγεσία έχει να κάνει με την ικανότητα και πολλές φορές με τη τύχη.
Ο ηγέτης πολλές φορές γεννιέται και άλλες γίνεται, αρκεί να έχεις το κατάλληλο άνθρωπο που να σε πηγαίνει στη σωστή κατεύθυνση. Πρέπει όμως και εσύ να είσαι ακουστικός τύπος και να δέχεσαι τα πάντα.
Όταν δεν μπορείς να ηγηθείς και σε έχει φέρει η τύχη να είσαι αφεντικό, κάποια στιγμή θα σε εγκαταλείψει οπότε θα ξεπροβάλει και η ανικανότητα.
Δεν είναι άγνωστα αυτά που σας ανέφερα, γιατί υπάρχουν πολλές εταιρείες πού λειτουργούν με αυτό το τρόπο.
Η ηγεσία δεν έχει σχέση με τίτλους η προσωπικά χαρακτηριστικά. Κάποιος που διατηρεί υψηλή θέση στην ιεραρχία, δεν σημαίνει ότι είναι ηγέτης η έχει ηγετικές ικανότητες πόσο μάλλον όταν πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση.
Όταν λέμε σε κακό, αυτός λειτουργεί στον αυτόματο σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου να σκάσει στα χέρια του και να πάρει πολλούς στο πάτο. Γιατί εκτός από ανικανότητα, αν είναι και κυκλοθυμικός είναι ακόμα χειρότερα.
Οι καλοί ηγέτες μπορούν να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα, να διαμορφώσουν θετική τάση και να προωθήσουν την αρμονία με την ανοιχτή επικοινωνία και όχι να λέμε ότι κάνουμε ανοιχτή συζήτηση που στην ουσία είναι  μονόλογος.
Εύκολα, λοιπόν, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να προσέχουμε με ποιόν έχουμε συναναστροφές και πως λειτουργούν ως αφεντικά και να εκτιμούμε τους ανθρώπους πού μας έχουν βοηθήσει η μας έχουν υπερασπιστεί και προστατεύσει ως ηγετικές μορφές.
Εις το επανιδείν
 
εταιρεία ηγέτης
Ο μεθοδικός ⭐️⭐️⭐️
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο