6.6.2024- Ο μεθοδικός σερίφης ⭐️⭐️⭐️: Κι όταν του προέδρου μπαίνει κάτι στο μάτι, αν δεν το πετύχει δεν ησυχάζει

Σαν να μην πέρασε μια μέρα και μόλις διάβασαν το άρθρο… η Παρασκευή των ανακοινώσεων στα ΦΒΜΕΖΖ και ΣΑΝΜΕΖΖ ήρθε σήμερα.

  • Καλοδεχούμενες λοιπόν οι πρώιμες ανακοινώσεις αφήνοντας ικανοποιημένους τους μετόχους γιατί τέτοιες μεγάλες αποδόσεις δεν σου δίνει κανένας ειδικά οι άλλες εισηγμένες.
Στη ΦΒΜΕΖΖ εκτός από την επιστροφή κεφαλαίου κράτησαν πίσω ένα πολύ μεγάλο ταμείο άνω των 5 εκ. ευρώ μάλλον για του χρόνου.
Προσωπικά, θεωρώ περιττή αυτή τη κίνηση γιατί οι τακτοποιήσεις σε αριθμό που γίνονται αυτό το καιρό έχουν κάνει ρεκόρ σε σχέση με πέρυσι. Υπομονή χρειάζεται υγεία και εισπράξεις, γιατί όσα μαζεύει ο κουβάς πάνε όλα στους μετόχους.
Στην Ιντραλοτ τι έγινε ρε παιδιά ; Μόλις γράψαμε πλάκωσαν οι αναλύσεις για να επιβεβαιώσουν μόνο τα συντηρητικά σενάρια;
  • Θα ακολουθήσει μια μεγάλη Τράπεζα που η ανάλυση της θα ξεπερνάει τις τιμές στόχους των προηγουμένων.
  • Πάντως, ο Σωκράτης στη γενική συνέλευση  ήταν ξεκάθαρος και σε ένα  σημείο αναφέρθηκε για το μεγάλο κράτος, όχι το αμερικανικό. Μίλησε για ένα άπιαστο όνειρο μετατρέποντας το σε επιθυμία, γιατί το έχει βάλει στόχο να γίνει πραγματικότητα.
ΚΙ ΟΤΑΝ του προέδρου μπαίνει κάτι στο μάτι, αν δεν το πετύχει δεν ησυχάζει. 
  • Η τριάδα Παπαβασιλείου, Νικολακόπουλος και Θεοδωρίδης με την οικογένεια Σωκράτη και υιού συνθέτει το ιδανικό σχήμα της επιτυχίας.
Η χθεσινή συνεδρίαση έδωσε ανάσες για τη συνέχεια και προσωρινά ανατρέπει το κακό σενάριο που ούτως η αλλιώς δεν επιθυμούσα.
  • Θα κλείσω γράφοντας δύο λέξεις για την ΝΤΟΠΛΕΡ  με την πενιχρή της εμπορευσιμότητα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για τα σχέδια Καραμούζη. Κάποια στιγμή θα φανούν από μόνα τους. Μόνο  συνειρμούς μπορούμε να κάνουμε.
Είς το επανιδείν
 
ΦΒΜΕΖΖ
(Ο μεθοδικός σερίφης ⭐️⭐️⭐️)
  • Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο