6 Ιουνίου 2024 – “Σφηνάκια” κερασμένα από τον ΟΑΚ

ΤΕΝΕΡΓΑ/ΓΕΚΤΕΡΝΑ Η συμπεριφορά στο ταμπλό δείχνει εξελίξεις. Και δεν μιλάω για το ανοδικό Momentum αλλά για την αδυναμία πτώσης της ακόμα και τις ημέρες της διόρθωσης του ΧΑΑ.  Εμείς σας είχαμε προειδοποιήσει ότι η εποχή είναι κατάλληλη για deal σε αντίθεση με το καλοκαίρι του 23.

Noval, οκ ένα ακόμα δικαιo αποτιμημένο χαρτί. Θα κάνει μερικούς μήνες να χωνέψει τις τρέχουσες τιμές και μετά θα αποφασίσουν να το τρέξουν.

Dimand, Το διαμάντι των 15 ευρώ στα 8.49 τώρα και χωρίς διάθεση αντίδρασης. Κοιτώντας το ταμπλό θα εκτιμούσα ότι το κάτω δεν έχει ακόμα τελειώσει, αλλά κάπου στα 7.6 θα άρχιζα να το γλυκοκοιτάζω. Η αξία του προφανώς για πιο πάνω.

Αλφα ομόλογο. Γιατί τέτοια εποχή και ενόψει της μείωσης των επιτοκίων βιάστηκε να βγάλει τέτοιο ομόλογο και να χαρίσει χρήματα το έχω απορία. Η απάντηση ίσως κρύβετε στα ονόματα που γράφτηκαν… Κατά τα αλλά η διοίκηση ίσως πρέπει να αρχίσει να καλύψει το χαμένος έδαφος ? Από «καλύτερη» τράπεζα στο ταμπλό κατάντησε να μην θέλει κανείς να την ακουμπήσει.

Τράπεζες γενικά, παιδιά ταμπλό χωρίς τράπεζες δεν υπάρχει. Αφού δόθηκε και το πράσινο φώς για τα μερίσματα ας αναμένουμε άνοδο και αυτών και του ταμπλό.

Επαγγελματίες, παιδιά μπορεί πολλά να διαβάζετε για αυτούς στο διαδίκτυο κυρίως κοροϊδευτικά, αλλά στο τέλος της ημέρας την γνώση και την πληροφορία αυτοί την κουβαλάνε.

  • Καλά τα καλαμπουράκια, αλλά επειδή παίζετε με τα χρήματα σας μην εμπιστεύεστε όποιο Nickname βρίσκετε στο διαδίκτυο.
  • Το γράφεις εσύ; Ναι. γιατί σέβομαι και το όνομα μου και αυτούς που με ακολουθούν και πρέπει να λέμε μερικές αλήθειες ανεξαρτήτου κόστους.

Deals, εκτός από την ΤΕΝΕΡΓΑ παίζουν ακόμα 2 deals και τα παρακολουθούμε από κοντά. Φυσικά ένα deal μπορεί να γίνει και μπορεί και να μην γίνει. Μέχρι να πέσει η τελική υπογραφή όλα είναι πάντα ανοιχτά.

ΑΣΚΟ/ΙΝΛΙΦ διαμάντια και τα δύο χωρίς σεβασμό προς τους μετόχους τους όπως πάντα. Ισως πρέπει να αρχίζουμε τον μετοχικό ακτιβισμό σε αυτήν την χώρα για να κουνηθούν μερικές διοικήσεις. Ειδικά η ΙΝΛΙΦ με τέτοια κέρδη δεν επιτρέπεται να μοιράζει τέτοιο μέρισμα.

ΑΔΜΗΕ, με μερισματική απόδοση στα ουράνια τα επόμενα χρόνια θα αποτελεί ασφαλές καταφύγιο για πολλά παθητικά κεφάλαια. Ας το έχουμε υπόψη μας.

Φιλικά

ΧΑΑ

ΟΑΚ

Ερασιτεχνης, λατρης των αγορων, αποψεις γραφουμε, δεν κανουμε συστασεις, χαρτια διαθετουμε από όλα και προφανως αντικειμενικότητα μηδεν. Για συμβουλες, στους ειδικους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο