7 Ιουνίου 2024- ΧΑ: Στον θαυμαστό κόσμο των Ζώων, αφού για τέτοια μας έχουν…

Many animals on white background
 • AΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ….  1 CENERGY  =  2,5  Elvalhalkor  (Χωρίς ίχνος υποβίβασης της πρώτης, απλά σαν απόδειξη του τι τρέλα πουλάνε οι μεγαλομέτοχοι της 2ης που είναι οι ίδιοι με αυτούς της 1ης)
 • ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ: Σχεδόν σε 7 εκατομμύρια ευρώ ανήλθαν οι απολαβές των 3 της οικογένειας Γ. Αποστολόπουλου, όσα σχεδόν ήταν και τα κέρδη του ομίλου στη χρήση 2023.
 • ΙΑΤΡΙΚΟ: Προσέξτε και αυτά…
 1. Η διοίκηση του Ομίλου δεν συνέταξε Δελτίο Τύπου με τα πεπραγμένα της χρήσης 2023.
 2. Κοιτάζοντας μάλιστα στα μεγάλα οικονομικά Sites δεν υπάρχει καμία αναφορά σε αυτά (προφανώς γιατί δεν υπήρξε Δελτίο Τύπου και σιγά τώρα μη τρέξουν να τα ψάξουν μόνοι τους…)
 3. Ανατρέξαμε στην επίσημη ιστοσελίδα του ομίλου όπου με κατάπληξη διαπιστώσαμε ότι η τελευταία ανάρτηση τους αναφερόταν στο πρώτο 6μηνο του 2023…
 4. ΦΥΣΙΚΑ δεν χρειάζεται να σας αναφέρουμε και το πότε δημοσίευσαν τον απολογισμό της χρήσης 2023. Σωστά μαντέψατε… στις… 30 Απριλίου.
 5. ΓΙΑ το πως τα πήγε στο πρώτο τρίμηνο και πρώτο εξάμηνο 2024… μην ανησυχείτε… Στις 30 Σεπτεμβρίου 2024. Εντάξει είμαστε;
 6. Στα 137 εκατ. ευρώ η αποτίμηση του, σε επίπεδα δηλαδή που είναι 1000% εξευτελιστικά συγκριτικά με την πραγματική του αξία.
 7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λίγοι εκείνοι που περιμένουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ από την γαλαντόμα ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Πριν μερικά χρόνια, μας έδιναν 80 σεντς το κομάτι!!
 8. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ μη το ματιάσουμε…

Cenergy

Η… ΚΙΝΗΣΗ της 14/5/2024 οφειλόταν σε.. πακέτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο