9.6.2024- Τα παραξενα- περίεργα των Αγορών… Kαι μη χειρότερα…

Wall Street
  • Η Big Tech τρώει τον κόσμο:

Η υπεραπόδοση του Nasdaq 100 έναντι του Nasdaq 100 Equal Weight εκτοξεύτηκε και πάλι υψηλότερα, επεκτείνοντας μια αξιοσημείωτη τάση. (HT GS)

Image

  • Η μεγαλύτερη γερμανική εταιρεία SAP αξίζει μόνο 235 δισ. δολάρια, δηλαδή λιγότερα από την αύξηση της χρηματιστηριακής αξίας που έκανε η Nvidia σε μια εβδομάδα.

Image

  • Η ζωντανή ροή του Roaring Kitty στο YouTube αποτυγχάνει να ανεβάσει τη μετοχή GameStop καθώς οι μετοχές μειώθηκαν κατά ~ 40%.

Η Gamestop είχε ανακοινώσει πριν από το livestream να πετάξει 75 εκατ. μετοχές στην πρόσφατη μανία meme, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση μιας προσφοράς μετοχών 45 εκατομμυρίων.

Αυτό σημαίνει ότι οι εκκρεμείς μετοχές της GME θα μπορούσαν να ανέλθουν συνολικά σε 426 εκατ. ευρώ. Ο Gill εξήγησε στο livestream γιατί εξακολουθεί να πιστεύει στο GameStop και τον Ryan Cohen.

Η ζωντανή ροή έληξε μετά από ~50 λεπτά. «Θα σας δω παντού! Αdios! Για πραγματική ειρήνη» είπε! Οι συνδρομητές στο κανάλι Roaring Kitty στο YouTube αυξήθηκαν από 714k την Πέμπτη σε 930k την Παρασκευή.

****

ΥΓ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ… ΠΑΛΑΒΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ – πάντα αναλογικά και συγκριτικά – είναι στο Ελληνικό Χρηματιστήριο. 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο