Αυτο-Σαμποτάζ και Σκιώδης Εαυτός | Video

Ο σκιώδης εαυτός μας, συχνά απαρατήρητος, κρατά το κλειδί για τα κρυφά μέρη του εαυτού μας που επηρεάζουν τις αποφάσεις μας και διαταράσσουν τις ζωές μας για ασαφής λόγους.

  • Αυτό το βίντεο εμβαθύνει στην ιδέα της σκιάς του Κάρλ Γιούνγκ ως δοχείου μέσα στο ασυνείδητό μας όπου αποθηκεύονται τα ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά μας, που συχνά μας οδηγούν σε αυτο-σαμποτάζ.

Θα κατανοήσουμε γιατί ως άτομα μπορεί να ενεργούμε ενάντια στα δικά μας καλύτερα συμφέροντα, καθοδηγούμενοι από αόρατες δυνάμεις μέσα μας. Αυτή η βαθιά εξερεύνηση μας αποκαλύπτει πόσο αναπόσπαστες είναι αυτές οι κρυφές πτυχές στην προσωπική μας ανάπτυξη και πώς, όταν δεν τις αναγνωρίζουμε και δεν τις ενσωματώνουμε, διαμορφώνουν τη ζωή μας με απροσδόκητους τρόπους.

  • Ο Καρλ Γιουνγκ μας προτρέπει, να έχουμε επίγνωση της σκιάς μας, εάν επιθυμούμε να μην αισθανόμαστε την κυριαρχία που ασκεί μέσα μας.

Εσείς έχετε αναρωτηθεί ποτέ το μέγεθος του ελέγχου που ασκεί η σκιά στις επιλογές σας;

Εάν όχι, στη διάθεσή σας να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τους σαμποτέρ σας, να τους ενσωματώσετε στη συνειδητή σας προσωπικότητα για να απολαύσετε τα οφέλη της αυτοπραγμάτωσης και της όμορφης ζωής …

Σας ευχαριστώ που με ακολουθήσατε σε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι.

Η υποστήριξή σας σημαίνει τον πολλά για μένα, γι’ αυτό θυμηθείτε να μοιραστείτε, να κάνετε like, να σχολιάσετε, να εγγραφείτε και να χτυπήσετε το καμπανάκι ειδοποιήσεων για να παραμείνετε συνδεδεμένοι και να μην χάσετε ποτέ τα μελλοντικά μου βίντεο.

! Είθε το ταξίδι σας να είναι γεμάτο με ευλογίες και βαθιά φώτιση !

Σχετικά Video:

Τυχαίες Συναντήσεις και η Σημασία τους

Αρνητική Αυτο-Ομιλία και Πώς Να Την Περιορίσετε

Πώς να Κυριαρχήσετε τον Χαρακτήρα & τη Ζωή σας

Καλή Τύχη | 6 Τρόποι για να Έρθει στη Ζωή σου

Υποσυνείδητο – Διαχείριση Ενέργειας – Εκδήλωση Πραγματικότητας

********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

hypnotherapy4u.gr

📲 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο