Αναζητούνται ιδέες, διαβάστε, ενημερωθείτε και αφήστε το copy-paste…

Η αγορά πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και νέες επενδυτικές ευκαιρίες εμφανίζονται στο προσκήνιο. Δεκάδες οι φθηνές μετοχές και μην ακούτε διάφορους που σας λένε ότι δεν υπάρχουν φθηνά χαρτιά, ότι οι όγκοι δεν πείθουν και πράσινα άλογα.

Μια ζωή μυρωδιάδες και μαύροι ήταν. Ποτέ δεν άνοιξαν ένα ισολογισμό να ξεστραβωθούν. Μπαίνουν δεξιά και αριστερά, κάνουν copypaste και χωρίς να ξέρουν να βρουν τα κέρδη, έχουν και άποψη.

Θα γράψουμε όμως και το παράπονoό μας. Βρε παιδιά, αφήστε την έτοιμη δουλειά. Δεν μας νοιάζει που μπαίνετε στο site, παίρνετε αυτά που γράφουμε, τα αλλάζετε λίγο και τα εμφανίζετε δικά σας, χωρίς να λέτε την πηγή.

Μας πειράζει που αναζητάμε ιδέες και δε βρίσκουμε στα άλλα site. Για να λέμε βέβαια και την αλήθεια, υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις, αλλά λίγες. Παιδιά μου και αυτά, αλλά θέλουμε περισσότερα.

Να δούμε και εμείς κάτι στο άλφα site και να το ψάξουμε να το συμπληρώσουμε. Εμείς βέβαια θα αναφέρουμε την πηγή, όπως κάναμε πάντα. Αλλά να βρούμε κάτι που δεν έχουμε γράψει ήδη.

Ανοίξτε τους ισολογισμούς, ξεψαχνίστε τις εταιρείες, ρωτήστε δεξιά και αριστερά, δείτε τη συνεδρίαση, ανοίξτε κανένα γράφημα και η δουλειά όλων θα γίνει πιο καλή.

Στα βαριά χαρτιά έχουμε τους αναλυταράδες να τα προμοτάρουν με πρωτοφανείς καθυστερήσεις των δικών μας προηγηθέντων επισημάνσεων, αλλά για τα μικρά δε ξέρουν ούτε πως είναι το σύμβολο. Χρειάζεται επομένως άλλος να κάνει τη δουλειά.

Και αν την κάνουμε καλά σε λίγα χρόνια, ο επενδυτής δε θα κοιτάει αναλύσεις από χρηματιστηριακές, τα δικά μας και τα δικά σας θα κοιτάει. Γιατί θα τα έχετε βρει και θα τα έχετε γράψει νωρίς…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο