ΑΝ@λήτης: Καλό είναι να αποφεύγετε το trade- Σοβαρότης μηδέν- Τι άλλο να κάνουν οι άνθρωποι κι άλλα πολλά…

ΓΔ: Διατηρείται η καλή εικόνα της αγοράς, καθώς παρά την φαινομενική στασιμότητα, ‘περιφερειακά’ όλο και κάτι κινείται!!! Αναφορικά με τις πιέσεις που παρατηρούνται, κυρίως στις τράπεζες, πέρα από την αιτιολόγηση για άντληση κεφαλαίων, προκειμένου να γίνουν και άλλες δουλειές (ΕΛΠΕ, Orilina),
  • ας έχουμε υπόψη το Τ+2 και ότι τα υπόλοιπα των ΑΧΕ θα πρέπει να μηδενίσουν μέχρι τα τέλη του έτους, οπότε καλό είναι να αποφεύγετε το trade!! Δεν αποκλείεται για τον συγκεκριμένο λόγο να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες, σε αρκετά μικρομεσαία χαρτιά!!!
**
ΓΔ: Σοβαρότης μηδέν!!! Έτσι θα χαρακτήριζα την προχτεσινή συνεδρίαση, καθώς με την αγορά να είναι υποτονική, πραγματοποιήθηκαν αναλογικά μεγάλοι όγκοι σε απίθανες μετοχές, όπως Sato, Επίλεκτος, Σπύρου, Q&R, Foodlink, ΙΚΤΙΝΟΣ, ΒΙΟΤ, ΥΑΛΚΟ και πάλι καλά που η ΦΡΙΓΟ έκανε κάτω από 100 χιλ. μετοχές!!!
  • Δεν βάζουμε μυαλό και μετά πάντα φταίνε οι άλλοι!!! Έχει τόσα ωραία penny shares όπως Κορδέλλου, Centric, Interwood και Μουζάκη, αλλά εμείς εκεί… Ακόμα και η Προοδευτική είναι πολύ καλύτερη από πολλές εκ των παραπάνω…
**
ΙΔΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ: Διαβάζοντας τις ημερήσιες ανακοινώσεις είναι προφανές ότι είναι τα μοναδικά σημαντικά κεφάλαια που μπαίνουν, στηρίζουν σταθερά την αγορά και δεν υπάρχει ο φόβος των ρευστοποιήσεων!!! Που να μην υπήρχαν και αυτές οι εισροές…
ΙΝΚΑΤ: Από λόγια και δημοσιεύματα πάμε καλά, από νούμερα όμως πάσχουμε… Όταν όμως τα παιδιά είναι πολύ, μα πάρα πολύ μεγάλα, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μια και η διασπορά κινείται σε μονοψήφιο νούμερο!!!
**
Medicon: Ακριβώς το αντίστροφο ισχύει στην περίπτωσή της, όπου τα νούμερα και η αποτίμηση είναι εξαιρετικά, αλλά το ταμπλό δεν συμφωνεί!!! Αφήστε που κανονικά θα έπρεπε σήμερα να αναστείλουν την διαπραγμάτευση, καθώς σε μισή ώρα συναλλαγών, η μετοχή πήγε πάνω από 5 φορές σε δημοπρασίες, με τον όγκο να είναι στις 1.000 μετοχές!!! Αλήθεια υπάρχει ακόμα η Υπηρεσία της Εποπτείας Συναλλαγών;;; Πιθανώς στα χαρτιά….
**
ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Είμαι πολύ περίεργος να δω μέχρι σε ποιο επίπεδο θα αγοράζουν μετοχές τα αφεντικά!!! Δεν αποκλείω να έχουμε και σήμερα νεότερες ανακοινώσεις!!!!
**
Prodea: Πέρα από το super τίμημα της ΔΠ και προμέρισμα €0,11/μετ. Τι άλλο να κάνουν οι άνθρωποι!!!
**
Μπλέ Κέδρος: Πλάκα-πλάκα, με όλες τις εταιρείες του κλάδου να διαπραγματεύονται με σημαντικό discount, εκτός της παραπάνω και να ζορίζονται να καλύψουν τα ποσά της Δημόσιας Εγγραφής, μια χαρά τα κατάφερε η εν λόγω στα μουλωχτά και με την σημαντική στήριξη από αγορές ιδίων μετοχών να διαπραγματεύεται με premium άνω του 10%, παρά τα θέματα που έχει και με το σημαντικότερο ακίνητό της!!!
**
Premia: Και νέα ανοδική προσπάθεια κάλυψης του σημαντικού discount, αλλά η προσφορά καθόλου ευκαταφρόνητη!!!
Ακρίτας: Χαλαρώστε λίγο!!! Η μετοχή ξεπέρασε την λογιστική αξία, τα δάνεια ουκ ολίγα και να δούμε εάν έχει στρώσει το μαγαζί, κάτι που αμφιβάλλω.. Προσοχή, γιατί χειμώνας είναι και τα ξύλα χρειάζονται!!!
ΕΒΡΟΦ: Αφού δεν θέλετε να ανέβει, ακόμα καλύτερα, αφού μας χαρίζετε τα χαρτιά… Ευχαριστούμε!!!
Καλό ξημέρωμα και καλή συνεδρίαση 
Ο ΑΝ@λήτης

***

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας. Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

***

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο