Απαιτητικά τα θέματα στο μάθημα της Άλγεβρας στις σημερινές εξετάσεις των Πανελλαδικών

Με την εξέταση στο μάθημα των Μαθηματικών (‘Αλγεβρα) ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο, η πρώτη εβδομάδα πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.

Τα θέματα, σύμφωνα με τον Νικόλαο Κολοκοτρώνη, μαθηματικό, καθηγητή στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ήταν αρκετά απαιτητικά για τους μαθητές. «Τα θέματα απαιτούσαν μία γενικότερη εξοικείωση με την ύλη και για να γράψει κανείς πάνω από τη βάση θα πρέπει να έχει κάνει καλό διάβασμα», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Τα θέματα και της θεωρίας και των ασκήσεων είχαν απαιτητικά σημεία. Θεωρώ ότι κάποιος μαθητής, αν και καλά προετοιμασμένος θα συναντήσει δυσκολίες», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια των πανελλαδικών, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας, από την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Ιουνίου έως και τις 17 Ιουνίου , με ενδιάμεσο κενό, λόγω των Ευρωεκλογών, μεταξύ 5 και 11 Ιουνίου.

Ειδικότερα, όσον αφορά στην ερχόμενη εβδομάδα, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Ακολούθως, την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

ΑθΚ

Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο