Αττικές Εκδόσεις: Πούλησε στην S-Media το σύνολο της συμμετοχής (50%) στην “Τηλέραμα Εκδοτική”

Η διοίκηση της εταιρείας “Αττικές Εκδόσεις” ανακοίνωσε την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στη θυγατρική εταιρία Τηλέραμα Εκδοτική, ήτοι ποσοστού 50,00% που αντιστοιχεί σε είκοσι πέντε χιλιάδες (25.000) κοινές ονομαστικές μετοχές, στην εταιρεία S-Media.

  • Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το τίμημα της πώλησης ανέρχεται στο ποσό των τριακοσίων τριάντα οκτώ χιλιάδων ευρώ (338.000€), ήτοι  δέκα τρία ευρώ και πενήντα δύο λεπτά (13,52) ανά μετοχή.

Όπως τονίζεται, η θυγατρική εταιρεία ενοποιείτο με την μέθοδο της πλήρους ενοποίησης  και η επίπτωση της πώλησης δεν υπερβαίνει το τριάντα τοις εκατό (30%) των ιδίων κεφαλαίων της “ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε”, σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη δημοσιευμένη οικονομική κατάσταση.

“Η πώληση της συμμετοχής  του 50% της εταιρείας “Τηλέραμα Εκδοτική”, η οποία εκδίδει το εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό Τηλέραμα,  εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής προσαρμογής του ομίλου στα νέα δεδομένα των media, η οποία περιλαμβάνει τον συνεχή μετασχηματισμό του ομίλου στη νέα εποχή, επενδύοντας συνεχώς σε νέα ψηφιακά μέσα”, καταλήγει η ανακοίνωση της της εταιρείας “Αττικές Εκδόσεις”.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο