Ατζέντα (16/4/24 – 19/4/24) Με τα βλέμματα στραμμένα στην Standard & Poor’s την Παρασκευή το βράδυ

Ατζέντα (16/4/24 – 19/4/24)

Με τα βλέμματα στραμμένα στην Standard & Poor’s την Παρασκευή το βράδυ

ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη, οι Κρι Κρι, Orilina και Λανακάμ αναμένεται να ανακοινώσουν οικονομικά αποτελέσματα 12μήνου 2023.

ΑΥΡΙΟ Τετάρτη η Αεροπορία Αιγαίου και Παπουτσάνης έχουν συγκαλέσει τακτική ΓΣ ενώ οι Jumbo, ΑΔΜΗΕ, ΟΛΘ και Lamda Development αναμένεται να ανακοινώσουν οικονομικά αποτελέσματα 12μήνου 2023.

Την Πέμπτη οι Autohellas και ALPHA TRUST-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. έχουν συγκαλέσει τακτική ΓΣ, ενώ οι μετοχές της Τράπεζας της Ελλάδος θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,672 ευρώ ανά μετοχή.

Την Παρασκευή οι μετοχές της Παπουτσάνης θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,04 ευρώ ανά μετοχή, η Alumil αναμένεται να ανακοινώσει οικονομικά αποτελέσματα 12μήνου 2023, ενώ την ίδια ημέρα λήγουν τα δικαιώματα σε μετοχές και ΣΜΕ και τα δικαιώματα στον δείκτη FTSE/ATHEX Large Cap.

Την ίδια ημέρα αργά το βράδυ ο οίκος Standard & Poor’s (τρέχουσα διαβάθμιση BBB- και σταθερή προοπτική) ανακοινώνει την αξιολόγηση για τη χώρα μας, με τον οίκο να έχει δώσει την επενδυτική βαθμίδα τον περασμένο Οκτώβριο. Τέλος, η επόμενη προγραμματισμένη αξιολόγηση αναμένεται στις 31 Μαΐου από την Fitch, ενώ η επόμενη αναθεώρηση από τον οίκο S&P έχει ορισθεί για τις 18 Οκτωβρίου 2024.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο