Ατζέντα (5-10/3/2024) Όλα τα βλέμματα σε Eurobank, Alpha και DBRS την Παρασκευή

Ατζέντα (5-10/3/2024)

Όλα τα βλέμματα σε Eurobank, Alpha και DBRS την Παρασκευή

Σήμερα, Τρίτη, η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ αναμένεται να ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα δ’ τριμήνου/12μήνου 2023, ενώ η CPI έχει συγκαλέσει τακτική γ.σ.

Την Τετάρτη οι Optima Bank (9.30) και Cenergy (μετά το κλείσιμο της αγοράς) αναμένεται να ανακοινώσουν τα οικονομικά αποτελέσματα δ’ τριμήνου/12μήνου 2023.

Την Πέμπτη οι Eurobank (Επιχειρηματικό Πλάνο 2024-2026), Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών (8.00 π.μ.) και Autohellas αναμένεται να ανακοινώσουν τα οικονομικά αποτελέσματα δ’ τριμήνου/12μήνου 2023. Την ίδια ημέρα λήγει η περίοδος σταθεροποίησης για τον ΔΑΑ (αν δεν έχει ολοκληρωθεί νωρίτερα ο αριθμός των μετοχών).

Την Παρασκευή η ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώνει τη μεταβολή του ΑΕΠ για το δ’ τρίμηνο του 2023, τον δείκτη βιομηχανικής παραγωγής (Ιανουάριος), καθώς και τον δείκτη τιμών καταναλωτή (Φεβρουάριος).

Την ίδια ημέρα, μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης, ανακοινώνει ο οίκος DBRS (τρέχον διαβάθμιση “BBB low” και σταθερή προοπτική) την αξιολόγηση για τη χώρα μας, με τον οίκο να έχει την Ελλάδα στην επενδυτική βαθμίδα πλέον.

Τέλος, η επόμενη προγραμματισμένη αξιολόγηση αναμένεται στις 15 Μαρτίου από τη Moody’s, ενώ η επόμενη αναθεώρηση από τον οίκο DBRS έχει οριστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου 2023

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο