Ατζέντα Eσωτερικού (12-17/3/2024)

Ατζέντα (12-17/3/2024)

Οικονομικά αποτελέσματα ΕΤΕ, ΟΠΑΠ και αξιολόγηση Moody’s στο επίκεντρο

Σήμερα Τρίτη οι Εθνική Τράπεζα (πριν από την έναρξη της συνεδρίασης), Αεροπορία Αιγαίου (μετά το κλείσιμο) και Trade Estates αναμένεται να ανακοινώσουν οικονομικά αποτελέσματα του δ’ τριμήνου/12μήνου 2023.

  • Την Τετάρτη οι ΟΠΑΠ (μετά το κλείσιμο της αγοράς) και Τιτάν (πριν από το άνοιγμα της αγοράς) αναμένεται να ανακοινώσουν τα οικονομικά αποτελέσματα του δ’ τριμήνου/12μήνου 2023, ενώ η ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώνει τη χορήγηση αδειών κυκλοφορίας οχημάτων για τον Φεβρουάριο.

Την Παρασκευή είναι η ημέρα λήξης των ΣΜΕ και δικαιωμάτων σε μετοχές & των ΣΜΕ και δικαιωμάτων στον δείκτη FTSE/ATHEX Large Cap, ενώ η ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώνει τις κενές θέσεις εργασίας που υπήρχαν στο τέλος δ’ τριμήνου 2023.

  • Την ίδια ημέρα αργά το βράδυ η Moody’s (τρέχουσα διαβάθμιση “Ba1 low” και σταθερή προοπτική) ανακοινώνει την αξιολόγηση για τη χώρα μας, με τον οίκο να μην έχει δώσει ακόμη την επενδυτική βαθμίδα.

Τέλος, η επόμενη προγραμματισμένη αξιολόγηση αναμένεται στις 19 Απριλίου από την S&P, ενώ η επόμενη αναθεώρηση από τον οίκο Moody’s έχει οριστεί για τις 13 Σεπτεμβρίου 2024.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο