Ατζέντα EΣΩΤΕΡΙΚΟΥ & Ατζέντα ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (4 – 7/6/2024)

Ατζέντα EΣΩΤΕΡΙΚΟΥ (4 – 7/6/2024)

Το ενδιαφέρον στρέφεται στην ανακοίνωση του ΑΕΠ την Παρασκευή

ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη οι Μυτιληναίος και ΣΙΔΜΑ έχουν συγκαλέσει τακτική γ.σ.

ΑΥΡΙΟ Τετάρτη οι μετοχές της Attica Συμμετοχών θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,07 ευρώ/μετοχή, η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει τα τραπεζικά επιτόκια καταθέσεων και δανείων για τον Απρίλιο, ενώ θα διεξαχθεί δημοπρασία 12μηνων ΕΓΕΔ.

ΜΕΘΑΥΡΙΟ Πέμπτη Ideal και Κέκροψ έχουν συγκαλέσει τακτική γ.σ., οι μετοχές της Premia ΑΕΕΑΠ θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα, ενώ η ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώνει την ανεργία για το α’ τρίμηνο 2024.

ΚΑΙ ΤΗΝ Παρασκευή η ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώνει τα προσωρινά στοιχεία για τη μεταβολή του ΑΕΠ α’ τριμήνου 2024.

Ατζέντα EΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (4 – 7/6/2024)

Στο επίκεντρο τα επιτόκια του ευρώ και η μισθοδοσία του μη αγροτικού τομέα την Παρασκευή

Στο εξωτερικό, ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη το πρωί ανακοινώνεται η ανεργία για τον Μάιο στη Γερμανία, ενώ το απόγευμα στις 17.00 είναι η σειρά των ΗΠΑ να δημοσιεύσουν πόσες κενές θέσεις εργασίας υπήρχαν την τελευταία εργάσιμη του Απριλίου.

ΑΥΡΙΟ Τετάρτη το απόγευμα ανακοινώνεται η μεταβολή στις θέσεις εργασίας του ιδιωτικού μη αγροτικού τομέα για τον Μάιο στις ΗΠΑ, η απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας του Καναδά για τα επιτόκια του καναδικού δολαρίου, καθώς ο δείκτης υπηρεσιών PMI για τον Μάιο.

ΜΕΘΑΥΡΙΟ Πέμπτη το πρωί δημοσιεύονται οι εργοστασιακές παραγγελίες της Γερμανίας για τον Απρίλιο, ενώ στις 15.15 ανακοινώνεται η απόφαση της ΕΚΤ για τα επιτόκια του ευρώ (τρέχον επιτόκιο 4%).

ΚΑΙ ΤΗΝ Παρασκευή το πρωί σειρά έχει η ανακοίνωση της βιομηχανικής παραγωγής της Γερμανίας για τον Απρίλιο, ενώ νωρίς το απόγευμα δημοσιεύεται στις ΗΠΑ ο δείκτης για τη μισθοδοσία του μη αγροτικού τομέα ταυτόχρονα με τον δείκτη ανεργίας στις ΗΠΑ για τον Μάιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο