Ατζέντα: Στην αναδιάρθρωση των δεικτών FTSE την Παρασκευή το ενδιαφέρον

ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη η Safe Bulkers Participations έχει συγκαλέσει τακτική γ.σ., ενώ η ΑΔΜΗΕ αναμένεται να ανακοινώσει οικονομικά αποτελέσματα α’ τριμήνου 2024 πριν από το άνοιγμα της αγοράς.

Την Τετάρτη οι Motor Oil, Βιοκαρπέτ, Ικτίνος και Λεβεντέρης έχουν συγκαλέσει τακτική γ.σ., ενώ οι μετοχές των Trade Estates (0,08 ευρώ/μετοχή) και Noval Property (0,02497 ευρώ/μετοχή) θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα χρήσης 2023.

Την Πέμπτη οι ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Elton, AS Company, Mevaco και Ίντεργουντ Ξυλεμπορία έχουν συγκαλέσει τακτική γ.σ., ενώ η Τράπεζα της Ελλάδος δημοσιεύει το ισοζύγιο πληρωμών για τον Απρίλιο.

Την Παρασκευή οι Fourlis, Φούντλινκ και Flexopack έχουν συγκαλέσει τακτική γ.σ., ενώ λήγουν τα ΣΜΕ και τα δικαιώματα σε μετοχές και των ΣΜΕ και δικαιωμάτων στον δείκτη FTSE/ATHEX Large Cap.

  • Την ίδια ημέρα οι επενδυτές που ακολουθούν τους δείκτες FTSE λαμβάνουν τις θέσεις τους, με τη συναλλακτική δραστηριότητα να εμφανίζεται αυξημένη, καθώς οι ενδεχόμενες αλλαγές στους δείκτες θα εφαρμοστούν τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.

Για την Ελλάδα οι αλλαγές θα εφαρμοστούν την Τρίτη 25 Ιουνίου, λόγω της αργίας του Αγ. Πνεύματος. H επόμενη ανακοίνωση της τριμηνιαίας αναθεώρησης έχει οριστεί για τις 16 Αυγούστου 2024. Τέλος, η ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώνει τον δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών για τον Μάιο και η Τράπεζα της Ελλάδος τις εξελίξεις στο ταξιδιωτικό ισοζύγιο πληρωμών για τον Απρίλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο