Χ.Α.Α- 14.7.2023: Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά (Ο Παρατηρητικός)

ΣΠΕΙΣ: Τρελές διακυμάνσεις στη μετοχή. 12% η απόσταση μεταξύ χαμηλής και υψηλής τιμής στη συνεδρίαση της Τετάρτης, 9% χθες. Υποθέσεις, προσδοκίες, φήμες, πληροφορίες σε ένα σχετικά θολό περιβάλλον κινούν τη μετοχή, στην προσπάθειά της να αποκτήσει μια συγκεκριμένη …ταυτότητα και ανάλογα διαμορφώνεται η τιμή της.

ΕΒΡΟΦ: Δείχνει να βρίσκει στήριξη στο ένα ευρώ, ενώ στη χθεσινή συνεδρίαση φάνηκε να έχει τη διάθεση να το αφήσει πίσω της. Από τις μετοχές που υστερούν σε απίστευτο βαθμό από τις τιμές της προ πανδημίας, όταν μάλιστα τα χρηματοοικονομικά της μεγέθη και οι προοπτικές είναι πολύ καλύτερα…

ΜΕΒΑ: Ναι, ξέρω, δεν κάνει όγκους, συναλλακτική δραστηριότητα υποτονική και τα σχετικά. Απ΄ την άλλη όμως, δεδομένο είναι ότι δεν βλέπει πια το 2 μπροστά της, αλλά το 4. Σε πολλές περιπτώσεις οι περιορισμένες συναλλαγές οφείλονται στην έλλειψη αγοραστών, ενώ εδώ οι πωλητές είναι μάλλον εκείνοι που κάνουν αισθητή την απουσία τους

ΒΙΟ, CENER: Βίοι παράλληλοι. Από τις 20/6 σφυρίζουν αδιάφορα. Πόσο ακόμα;

ΕΛΧΑ: Εν τω μεταξύ η δεύτερη θυγατέρα αφού αποκλείστηκαν οργανικά αίτια, έχει αρχίσει συνεδρίες ψυχοθεραπείας με σκοπό να ξεπεράσει τους τρομερούς ιλίγγους που της παρουσιάστηκαν με το που πέρασε τα 2 ευρώ. Κι ας είναι πολύ ελκυστικότερη – by far – από την έτερη θυγατέρα. Γνωστή άλλωστε η τακτική – νοοτροπία του ομίλου!

ΑΛΜΥ: Ξεπέρασε αισίως και τα 3 ευρώ. Όσο θυμάμαι κάποιους που θεωρούσαν λίγο πάνω από τα δυο ευρώ την τιμή της …αλμυρή. Στην άλλη του… κάμπου που δεν της πολυδίνετε σημασία να δείτε τι έχει να γίνει μόλις το πάρουν χαμπάρι το… προικολόγιο της γιατί για την ώρα όλοι σχεδόν κοιμούνται ύπνον μακάριον.

ΑΑΑΚ: Και από τα πλέον επίσημα χείλη ακούσαμε χθες στη ΓΣ τα περί οχήματος και σχετικών συζητήσεων, όσα δηλαδή τόσο καιρό σας γράφουμε. Άλλωστε ευκολάκι της μορφής τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ήταν. Α, και εξαιρετικά αναμένονται τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου για την δική της βιτρίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο