Χ.Α.Α- 23 Ιουνίου 2023: Λίγο πριν την λήξη της συνεδρίασης της Παρασκευής…

  1. ΚΡΑΤΑΜΕ και μία πισινή… Οχι ανοίγματα, εκτός κι αν πρόκειται για κάτι εξαιρετικά ποιοτικό που προσφέρεται σε τιμές κατεδάφισης. Δόξα τω ταμπλό, έχουμε ακόμη αρκετά τέτοια.
  2. ΑΒΑΞ: Ξανά έντονη κινητικότητα. Και όπως λέμε… Οπου βγαίνει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Κίνηση με έντονο κερδοσκοπικό αέρα.
  3. ΙΝΛΙΦ – απάντηση: Η μετοχή είναι από τις πλέον υποτιμημένες, αλλά βρήκαν ευκαιρία όσοι έχουν… αγανακτήσει – εγκλωβισμένοι γαρ επί μακρόν – μαζί της, να ρευστοποιούν σήμερα μετά την εύστοχη επισήμανση της από τον Απόστολο Μάνθο στο capital.gr.
  4. WALL STREET: Η έδρα της χρηματιστηριακής Λαμογιάς στη μεγάλη εικόνα της. Και να κρεμόμαστε από τα καμώματα τους… Κατάντημα.
  5. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – απάντηση: Με… Πολύχρονους προκοπή δεν βλέπεις… Τελεία και παύλα.
  6. ΕΚΤΕΡ – απάντηση: Δεν είναι ερωτήματα αυτά του… τύπου… Που την βλέπεις να φτάνει. Μαζί της από τα 0,9000-0,9500 αλλά και στα 1,7000 και 1,900 και βάλε… και βάλεεεε!
  7. ΔΟΜΙΚΗ: Κι αυτή υποσχόμενη, νοικοκυρεμένη μικρή εταιρεία του κλάδου των Κατασκευών, αλλά καμία σχέση με την προαναφερθείοσα. Καμία…
  8. ΒΙΟΧΑΛΚΟ – CENER – ΕΛΧΑ: Τα βλέπετε και μόνοι σας, με την τρίτη να δείχνει αυτή την φορά ειλικρινείς θετικές διαθέσεις. Εκεί που δεν έχετε δει τίποτα ακόμη, είναι στην… σιγανοπαδιά τη ΣΙΔΜΑ… Αλλά μου έχετε γίνει όλοι σας (οι ερωτώντες δηλ.) πολύ ανυπόμονοι βρε παιδάκι μου… Κι ας δίνει ένα +50% εφέτος η μτχ της… Φανταστείτε να μην είχε κι αυτό το τιποτένιο +50%, τι θα μου “σούρνατε”…

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο