Χ.Α.Α: Αν είστε στους αδειούχους του Ιουλίου, ας έχετε το νου σας από τις παραλίες (Ο Λογικός)

Δεν στέγνωσε το μελάνι που έγραψα χτες το πρωί με το άνοιγμα της κάλπης ότι δεν μετράει αν θα πάρει ο Κυριάκος 158 ή 166, αλλά μετράει η καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ. Και έπεσα μέσα στο 158, πιο καλά και από το τελικό exit poll. Ενώ για την αποκαθήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που τον φανταζόμουν κάτω από 19% τελικά τερμάτισε μόλις στο 17,8%.

Προς τι λοιπόν το -2,76% της αγοράς σήμερα; Μήπως απειλείται με 158 βουλευτές ο Κυριάκος; Όχι βέβαια!
Μήπως φοβήθηκε η αγορά την δυναμική του σύριζα και του τιτάνα ηγέτη Τσίπρα;
Γέλια!
Μήπως φοβάται την ισχυρή αντιπολίτευση ο Κυριάκος;
Όχι βέβαια!
Παίζει με 40,6% και η αντιπολίτευση με 17,8%. Επτά διαφορετικές φωνές τα κόμματα της αντιπολίτευσης με αστεία ποσοστά. Καμία ομοφωνία λοιπόν σε κοινή αντιπολιτευτική γραμμή.
Μήπως δεν θα πάρει η χώρα την πολυπόθητη επενδυτική βαθμίδα; Και βέβαια θα την πάρει. Επίσης να μην είστε αφελείς και σίγουροι ότι θα γίνει τον Σεπτέμβριο.
Αν είστε στους αδειούχους του Ιουλίου ας έχετε το νου σας από τις παραλίες…
Όλα πήγαν με λίγα λόγια καλά στις εκλογές και ο Κυριάκος παίζει μπάλα μόνος του με την αντιπολίτευση να βρίσκεται υπό διάλυση. Και με τις προοπτικές να δείχνουν ότι για αρκετά χρόνια ξεμπερδεύεις με τον λαϊκισμό που σπάει σε μικρά κομμάτια μιας και στις επόμενες εκλογές δημοτικές ή ευρωεκλογές δεύτερη δύναμη θα είναι το Πασόκ.
  • Σήμερα απλά πιάσανε στη φάκα του trading τους περισσότερους Έλληνες. Πωλητές οι ξένοι την προηγούμενη εβδομάδα, αγοραστές οι ημεδαποί κωδικοί ονειρευόμενοι μια Δευτέρα σαν αυτή της 22ας Μαΐου με τράπεζες και ΔΕΗ στο πολύ συν.
Επειδή δεν είναι τίποτα γατάκια οι ξένοι δεν θα έκαναν μάγκες όσους έπαιξαν αεριτζίδικα την εκλογική διαδικασία. Αποτέλεσμα οδυνηρό για τους μοχλευμένους ημεδαπούς ιδιώτες επενδυτές.
  • Η αγορά έχει δρόμο μπροστά της, αρκεί να είστε μέσα και να μην σας πετάξει εκτός. Αυτό χρειάζεται όσο δυνατόν πληρωμένες θέσεις και λογική χρήση της μόχλευσης, ώστε να αποφεύγονται οι σημερινές κινήσεις stop.
  Αύριο είναι μια άλλη ημέρα.
Καλό βράδυ
Ο Λογικός σας
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο