Χ.Α.Α: Εκεί, στο καθήκον- Τότε έχουμε ταχυπαλμίες- Φρέσκο χρήμα δεν εισρέει- Μην το ψάχνετε παραπέρα…

 1. ΟΠΑΠ: Τα παίρνει όλα κάθε φορά, αλλά δεν… φεύγει. Εκεί, στο καθήκον… Για να ξαναδώσει. Και στο.2 των ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΩΝ, αφήνοντας πίσω τον ΟΤΕ.
 2. ΟΤΕ: Με πτώση -15% στη 2ετία, με τον ΓΔ στο ίδιο διάστημα στο +40%. Απίστευτα!
 3. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Να μην τα επαναλαμβάνουμε… Παραμένουμε, με στόχο τα 61,00 ευρώ.
 4. ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Κοιτώντας πλέον προς το 20άρι…
 5. ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ: Ξέφυγε η ΕΥΡΩΒ της ΕΤΕ, αλλά η μάχη δεν κρίθηκε… Και να μην ξεχνάμε ότι η ΕΥΡΩΒ έχει μέσα της μία ολόκληρη GRIVALIA.
 6. ΔΕΗ: Φτιάχνει ατμόσφαιρα…
 7. CENERG: Μία ομάδα μόνη της…
 8. ΑΛΜΥ – ΒΙΟΚΑ: Εδώ θα έχουμε, αργά ή γρήγορα, συμφωνίες στον κλάδο τους. Από τις μετοχές που προσέχουν ξένα διαχειριστικά κέντρα χωρίς να προκαλούν. Η διόρθωση των τιμών τους δίνει την ευκαιρία επανατοποθετήσεων. Η 1η από τα 4,2600 στα… 3,4600 και η 2η από τα 3,4800 στα 2,9000 (έγραψε χθες και 2,7800)
 9. ΑΓΟΡΑ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Φρέσκο χρήμα δεν εισρέει σε τέτοια μεγέθη που να περιορίζουν το εύρος διακύμανσης στις τιμές των μετοχών. Το ότι πραγματοποιεί τζίρους 100 εκατ. ευρώ δεν σημαίνει ουσιαστικά και πολλά. Πρόκειται για βραχυπρόθεσμα στοιχήματα και σε όποιον κάτσει η λήγουσα. Ανανεώνουν τα στοιχήματα τους, δεν πληρώνουν και τις προμήθειες που πληρώνει ένας ιδιώτης επενδυτής (υπάρχουν και μηδενικές!). Από αυτό το πανηγύρι δεν θα μπορούσε να λείψει και ο έλληνας ιδιώτης εραστής του τζόγου στη λογική… κι αν μου κάτσει! Κι όσο η τάση είναι ανοδική όλα ωραία και καλά, αν την γυρίσουν όμως τα αφεντικά, τότε έχουμε ταχυπαλμίες. 
 10. ΜΟΗ: Βιάστηκαν να την… κρεμάσουν με βάση το 6μηνο. Αυτό είχε προεξοφληθεί και με το πολύ παραπάνω. Κοιτάζει ψηλά, αρκετά θα λέγαμε.
 11. ΜΠΕΛΑ: Την άνοιξαν χθες με φόρα και στο +3,3%, για να κλείσει με πτώση 1%. ΑΝ δεν κουραστεί ο κ. Βακάκης και θελήσει να το τραβήξει το καθαρόαιμο κι άλλο, τότε θα δούμε κι άλλες ζωγραφιές…
 12. ΤΟΠ 11 σε τζίρο
 13. MEZZ: Είχαν χθες την τιμητική τους… Και τι δεν έχουν χαρίσει σε αποδόσεις στους έγκαιρα προνοήσαντες. Αλλη είναι η γλύκα για τον τότε αγοραστή κι άλλη για τον τωρινό.
 14. ΕΣΥΜΒ: Η αξιοπιστία της διοίκησης έχει χτυπήσει κατακόκκινο στο κοντέρ αλλά δεν θα την… κάψει. Υπόδειγμα συμπεριφοράς στο ταμπλό και όχι μόνον. Μαζί της από τα 20 σεντς, ενώ έχει κάνει και ΑΜΚ οπότε η τιμή της δεν είναι… μόνον… 1,1250 ευρώ. Πάει για το…1,3άρι.
 15. UNIBIOS: Εν ολίγοις ισχύουν ό,τι και ανωτέρω στο νο.13…
 16. PERFORMANCE: Ολοκληρώνεται η διαδικασία για την προαγωγή της στη ΚΥΡΙΑ ΑΓΟΡΑ…
 17. ΕΠΣΙΛΟΝ ΝΕΤ- απάντηση: Που να το φανταζόταν κανείς… Οταν την… εμφανίσαμε (κανείς δεν ασχολείτο) είχε κ/φση ούτε καν 5 εκατ. ευρώ. Αν το ξέραμε και στα 100 εκατ. να φεύγαμε θα είχαμε 20πλασιασμό κεφαλαίου. Καλά, τώρα χάνεις τον συλλογισμό σου… Διαβάζοντας… 622 εκατ. ευρώ(!)…
 18. ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ: Και σε αυτήν από τα 5 εκατ. ξεκινήσαμε… Τώρα έχει 30πλασιάσει και βάλε… Οραματιστής και εδώ ο μεγαλομέτοχος της, δεν θα σταματήσει να την ψάχνει την δουλειά… Δείχνει ασταμάτητος.
 19. ΑΝ Η ΜΕΤΟΧΗ σου δεν διαθέτει Τιμονιέρη με όραμα, προκοπή δεν θα δει… Μην το ψάχνετε παραπέρα… Εκτός κι αν την εντοπίσουν τίποτα διαχειριστές – τσακάλια και αναλάβουν τα περαιτέρω ελλείψει αντιπάλου…
 20. Ο,ΤΙ ΚΑΙ να γράψεις για τους δικούς της και λίγο θα είναι. Περί ΦΛΕΞΟ ο λόγος και ΝΤΡΟΠΗ τους…
 21. ΜΙΓ – απάντηση: Η εταιρεία έχει μηδενικό δανεισμό, λογιστικά κέρδη 90 εκατ. ευρώ από τη θετική επίδραση της πώλησης της Attica και ταμείο 13,3 εκατ. ευρώ και είναι πλέον ελεύθερη “βαρών” για να χαράξει μια νέα πορεία. Η Τράπεζα Πειραιώς, που ελέγχει το 88%, έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια στη MIG πάνω από 144 εκατ. ευρώ.
 • Οι επιλογές της είναι ή να προικίσει τη θυγατέρα με νέα κεφάλαια, ώστε να αναπτύξει μια επενδυτική δραστηριότητα που θα της αποφέρει μια καλή απόδοση στο μέλλον ή, κατά κάποιους γνώστες της κατάστασης, να τη χρησιμοποιήσει ως “όχημα” για την είσοδο στο Ελληνικό Χρηματιστήριο μιας άλλης εταιρείας.

Στο τελευταίο, μάλιστα, κομμάτι έχει ακουστεί, παρά τις όποιες διαψεύσεις, το όνομα της SΚΥ Express του κ. Γιάννη Γρύλου. Οπωσδήποτε η είσοδος της SKY Express, σε συνδυασμό με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και την Aegean, θα δημιουργούσε έναν πολύ ισχυρό τουριστικό επενδυτικό πυλώνα. Η νεοφώτιστη διαγραμματικά μετοχή θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην ανοδική τμήση των 4,40 ευρώ, καθώς θα θέσει ως στόχο τα 5,30 ευρώ (από τον Απόστολο ΜΑΝΘΟ). 

****

SPREADS

ΧΩΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗ % Spread vs BUND
ΕΛΛΑΔΑ 3,92 +1,30
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 3,34 +0,72
ΙΣΠΑΝΙΑ 3,67 +1,05
ΙΤΑΛΙΑ 4,34 +1,72

VWAP: Η σταθμισμένη ως προς τον όγκο μέση τιμή (VWAP) είναι μια μέτρηση που δείχνει τη μέση τιμή ενός τίτλου, προσαρμοσμένη ως προς τον όγκο του. Ο δείκτης VWAP είναι σημαντικός για τους σκοπούς της χρήσης του.

 • Παρέχει ένα πλαίσιο της τάσης των τιμών ανάλογα με το πού διαπραγματεύεται η μετοχή (πάνω ή κάτω) σε σχέση με τη γραμμή VWAP.

Μια μετοχή που διαπραγματεύεται πάνω από το VWAP καθώς η γραμμή ανεβαίνει υποδηλώνει ανοδική τάση και το αντίστροφο σε καθοδική τάση.

 • Ποιο είναι το ποσοστό επιτυχίας της VWAP; Ποσοστό νίκης 79,57%

Σύμφωνα με το Bloomberg, όσοι ξένοι επενδυτές έχουν τοποθετηθεί με πάνω από 3,5 δισ. ευρώ στις ελληνικές μετοχές και ομόλογα για να “παίξουν” το στόρι της ανάκτησης της επενδυτικής βαθμίδας έχουν εισέλθει ενεργά τους τελευταίους 4 μήνες. Αν πάμε τώρα και κοιτάξουμε τα Vwap των τραπεζικών μετοχών από τον Μάιο θα διαπιστώσουμε ότι όσοι πουλάνε στις τελευταίες συνεδριάσεις μόνο κερδισμένοι δεν είναι.

 • Το αληθές το Vwap των τελευταίων 120 ημερών στη Eurobank (ΕΥΡΩΒ) είναι στα 1,540 ευρώ, στην Εθνική (ΕΤΕ) είναι στα  6,13 ευρώ, στην Πειραιώς (ΠΕΙΡ) μετά και την είσοδο στον MSCI στα 3,29 ευρώ (δίχως τον MSCI στα 3,064 ευρώ) και στην Alpha (ΑΛΦΑ) στα 1,5225 ευρώ.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΘΟΣ: Οπότε αν κρίνουμε από τις  τιμές που έγραψαν οι τράπεζες έως και τα χθεσινά χαμηλά, δηλαδή στα 1,4825 ευρώ για την ΕΥΡΩΒ, στα 5,774 ευρώ για την ΕΤΕ, στα 2,984 ευρώ για τη ΠΕΙΡ και στα 1,425 ευρώ για την ΑΛΦΑ  οι εν λόγω θεσμικοί μπήκαν για να χάσουν. Έτσι είπαν να πετάξουν κάμποσα εκατομμύρια ευρώ στα σκουπίδια.

 • Μάλλον η πτωτική αυτή κίνηση προέρχεται από τα “απόνερα” του MSCI  ή από κάποιες αναδιαρθρώσεις θεσμικών μικρής κλίμακας με πολύ βραχυχρόνιο πτωτικό εφέ παρά από το πούλα στο νέο. Τώρα αν είδαν κάτι το τόσο αρνητικό που δεν μπορούμε να δούμε εμείς είναι άλλο κεφάλαιο.

Οι τραπεζικές μετοχές μπορεί όντως να ήρθαν από πολύ χαμηλά επίπεδα τιμών δίνοντας μέχρι τώρα  υψηλές αποδόσεις αλλά τώρα είναι που έχουν βγει μετά από μια δεκαετία πάνω από την επιφάνεια του νερού αναπνέοντας φρέσκο αέρα. Τώρα είναι που θα αρχίσουν να κοιτάνε ψηλότερα στα θεμελιώδη τους επιβραβεύοντας τους μετόχους τους ακόμα και με μερισματική αξία.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ Τετάρτη οι ΕΥΔΑΠ και Σωληνουργεία Τζιρακιάν έχουν συγκαλέσει τακτική γ.σ., η Βιοκαρπέτ έχει συγκαλέσει έκτακτη γ.σ. με κύριο θέμα την αγορά ιδίων μετοχών, η Quest ανακοινώνει οικονομικά αποτελέσματα α’ εξαμήνου (μετά τη λήξη της συνεδρίασης), ενώ η ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώνει τη μεταβολή του ΑΕΠ β’ τριμήνου 2023.

 • ΑΥΡΙΟ Πέμπτη οι AVE, Αγροτικός Οίκος Σπύρου, Attica Συμμετοχών και ΑΝΕΚ έχουν συγκαλέσει τακτική γ.σ., οι μετοχές της Ιατρικό Αθηνών θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,03 ευρώ, ενώ η Aegean Airlines (πριν από την έναρξη της αγοράς του Χ.Α. – τηλεδιάσκεψη 17.30) αναμένεται να ανακοινώσει οικονομικά αποτελέσματα α’ εξαμήνου 2023. Την ίδια ημέρα παύει η διαπραγμάτευση του δικαιώματος της Foodlink για τη συμμετοχή στην ΑΜΚ.

ΤΗΝ Παρασκευή οι Δομική Κρήτης, Unibios, YALCO, Προοδευτική, Δέλτα Τεχνική και Ν. Βαρβέρης – Moda Bagno έχουν συγκαλέσει τακτική γ.σ., ενώ η ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώνει τον δείκτη βιομηχανικής παραγωγής (Ιούλιος) και τον πληθωρισμό για τον Αύγουστο.

 • Τέλος, η εβδομάδα κλείνει με την ανακοίνωση για την προγραμματισμένη αξιολόγηση της χώρας από την DBRS Morningstar αργά το βράδυ της Παρασκευής. Υπενθυμίζεται ότι η DBRS Morningstar έχει αξιολογήσει τη χώρα με “BB high”, απέχοντας μόλις μία βαθμίδα από την επενδυτική.

Η επόμενη προγραμματισμένη αξιολόγηση αναμένεται στις 15 Σεπτεμβρίου από τη Moody’s, η οποία τηρεί την αξιολόγηση “Ba3”, τρεις βαθμίδες πίσω από την επενδυτική.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ Τετάρτη είναι η σειρά της Γερμανίας να ανακοινώσει τις βιομηχανικές παραγγελίες του Ιουλίου, ενώ το απόγευμα στις ΗΠΑ δημοσιεύεται ο δείκτης υπηρεσιών PMI με βάση τα στοιχεία του Αυγούστου.

 • ΑΥΡΙΟ Πέμπτη η αγορά της Βραζιλίας θα παραμείνει κλειστή λόγω του εορτασμού της ημέρας της ανεξαρτησίας, ενώ η Ευρωζώνη ανακοινώνει τα αναθεωρημένα στοιχεία για τη μεταβολή του ΑΕΠ β’ τριμήνου.

ΕΝΩ ΤΗΝ Παρασκευή είναι η σειρά της Ιαπωνίας να δημοσιεύσει τη μεταβολή του ΑΕΠ β’ τριμήνου (αναθεωρημένα στοιχεία), ενώ λίγο αργότερα η Γερμανία δημοσιεύει τον πληθωρισμό για τον Αύγουστο.

 • ΤΕΛΟΣ το Σάββατο τα ξημερώματα η Κίνα δημοσιεύει τα στοιχεία για τον πληθωρισμό του Αυγούστου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΙΚΑΣ@Β.Ν: 

ΕΥΔΑΠ- ΕΥΑΘ: Απαράδεκτη η εικόνα των δύο μετοχών, αλλά πλέον δικαιολογείται η απογοήτευση. Για την πρώτη τα έχουμε γράψει καιρό, αφού θεωρήσαμε τις δηλώσεις τότε της διοίκησης απογοητευτικές. Για τη δεύτερη αν και περιμέναμε στη γενική συνέλευση ένα θετικό μήνυμα, δεν ακούστηκε κάτι.

 • Επομένως μία από τα ίδια. Βγήκαν μεγάλες πωλήσεις ειδικά στην ΕΥΑΘ. Προφανώς και κάποιος μεγάλος θεσμικός απογοητεύτηκε και έβγαλε τις μετοχές τους τις οποίες θα λέγαμε ξεπουλούσε μέχρι και το -6% στην ΕΥΑΘ.

Όχι πως πήγε πίσω η ΕΥΔΑΠ απλά δεν είχε τον ίδιο όγκο. Αύριο έχει γενική συνέλευση η ΕΥΔΑΠ.

Στα 3,38 ευρώ και στο -3,70% η ΕΥΑΠΣ με χαμηλό ημέρας στα 3,30 ευρώ και συνολικό όγκο 153 χιλ. τεμάχια. Η ΕΥΔΑΠ στα 6,49 ευρώ και στο -1,22% με χαμηλό ημέρας τα 6,29 ευρώ και όγκο 80 χιλ. τεμάχια.

 • Σημειώνουμε πως η στήριξη στα 3,20 ευρώ είναι τεράστια για την ΕΥΑΘ, επομένως τα τρέχοντα επίπεδα για όσους έχουν υπομονή και δεν τους νοιάζει πως είναι υπό κρατικό έλεγχο, είναι άκρως ελκυστικά. Τα ίδια ισχύουν για την ΕΥΔΑΠ στα 6,30 ευρώ με 6,20 ευρώ.

MEDICON- επειδή προκαλούν ορισμένοι εγκάθετοι 

 • ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ υπεύθυνοι και υπόλογοι μόνον απέναντι στους φίλους αναγνώστες μας και γι αυτά που τους γράφουμε…

ΑΠΟ την ώρα που η ΜΕΝΤΙΚΟΝ και η κάθε ΜΕΝΤΙΚΟΝ έχει αναλυθεί με το νι και με το σίγμα για το ποια είναι η πραγματική αξία της και η εν δυνάμει περαιτέρω δυναμική που είναι σε θέση να αναπτύξει, τα υπόλοιπα για μας είναι απλά σκέτα ανέκδοτα.

 • ΟΠΩΣ… ΑΝΕΚΔΟΤΑ ήταν δεκάδες περιπτώσεων (ΚΟΥΕΣ, ΤΕΝΕΡΓ, ΜΥΤΙΛ, ΜΠΕΛΑ, ΟΤΟΕΛ, ΑΡΑΙΓ, ΠΕΤΡΟ, SPACE, PROFILE, ΚΡΙ, ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ, ΕΠΣΙΛΟΝ ΝΕΤ, AEGEAN, ΓΚMEZZ, ΣΑΝMEZZ, ΕΣΥΜΒ, ΙΝΤΕΚ, ΑΛΜΥ, ΒΙΟΚΑ, ΜΟΤΟ, ΔΟΜΙΚ, ΕΛΑΣΤΡΟΝ, ΕΚΤΕΡ κλπ κλπ) που τους διαφεύγουν.

ΤΟ τι κάνει στο ταμπλό και ποιοι πουλάνε, κι αν έχει μείωση κερδών στο 6μηνο κλπ ουδόλως μας αγγίζουν. Πόσο μάλλον όταν γίνονται όργια στο ταμπλό σε δεκάδες μετοχές που δεν φτάνουν στο μικρό δακτυλάκι της. Και για τις οποίες όχι μόνον δεν γράφουν την πραγματικότητα, αλλά υπερθεματίζουν κι από πάνω!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ η… ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ? : ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ με τέτοια χρηματοοικονομικά μεγέθη, πάντα αναλογικά και συγκριτικά; 

 • ΤΙΜΗ: 3,7800 ευρώ
 • Αποτιμάται σε 16,7 εκατ. ευρώ
 • ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ: 17,5 εκατ.
 • P/BV: 0,94
 • ΔΑΝΕΙΑ: 11 εκατ.
 • ΤΑΜΕΙΟΝ: 10,2 εκατ.
 • ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ: 0,8 εκατ.   (στα 39 εκατ. ευρώ στις 31.12.2010!!!)
 • ΚΕΡΔΗ: 2,53 εκατ.
 • P/E: 6,5
 • ΠΩΛΗΣΕΙΣ: 20,77 εκατ.
 • EVITDA: 5,77 εκατ.
 • EV/EBITDA: 3!!!!!!!!!!!
 • NETDEBT/EBITDA: ΑΡΝΗΤΙΚΟΝ!!!!
 • ΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 2,9% (προσωρινό, κατεβλήθη τον Μάρτιο, καθαρό 0,1075 ευρώ)
 • ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΡΟΕΣ: Θετικές 0,85 εκατ.

***

ΑΥΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, αλλά το παραβλέπουν! 

ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ: ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ του Χ.Α: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

  1. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΧΡΗΣΗ Stop Loss
  2. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΚΕΡΔΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΕΥΝΟΕΙ Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΤΧ
  3. ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΙΜΕΣ
  4. Αγοράζουμε μόνον σε πτωτικά γυρίσματα την μετοχή που μας ενδιαφέρει…
  5. ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ, πάρα πολλά.

***

ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ στις 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 

 1. ΜΕΝΤΙ (1): Με νύχια και με δόντια προσπαθούν να μην ξεφύγει από τα τραγικά επίπεδα για την πραγματική της αξία της κ/φσης των 17 και 18 εκατ. ευρώ, αλλά και 20 και 25 εκατ. να έγραφε δεν θα άλλαζε η δική μας εκτίμηση. Μία εταιρεία και η μετοχή της, δεν προσμετράται από το p/e… Η πραγματική της αξία προκύπτει από άλλες, πολύ σημαντικότερες παραμέτρους.
 2. ΜΕΝΤΙ (2): Τι απαιτείται τώρα, για να φτιαχτούν αντίστοιχες εγκαταστάσεις σαν τις δικές της; Τι θα έπρεπε να καταβάλει ένας διεθνής όμιλος για να την προσαρτήσει στο ενεργητικό του βάζοντας πόδι στην Ν.Α Ευρώπη μέσω μίας δυνητικής εξαγοράς; Για να επιμένει ο υπογράφων πρέπει να την έχει μελετήσει πολύ την δική της περίπτωση. Απλά, τελευταία (κι ατυχώς για μεγάλο χρονικό διάστημα) του είχε διαφύγει… Από την εποχή που ήταν στην ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ήταν κάθετος ότι θα έβγαινε από αυτή, ενώ έγραφε “ύμνους” για την αξιoσύνη του management.
 3. MENTI (3): Και βλέποντας να βγάζουν συνεχώς κομμάτια, για να μην ξεφύγει η τιμή της, την θεωρεί εξαιρετική ευκαιρία για τους φίλους αναγνώστες του και μόνον. Προσέξτε και τι γράφει σε “τοίχο” της ΜΕΝΤΙ σε forum στο capital.gr ένα μέλος του, προφανώς… οπαδός της εταιρείας και της μετοχής του… Και πολύ σωστό τον βρίσκω, πάρα πολύ…
 4. MENTI (4): 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023…  Με 16,5 εκατ. αγοράζεις ιδιόκτητο εργοστάσιο 7.000 τ.μ., πατέντες, 100+ αντιδραστήρια ιδίας παραγωγής, εμπορικές αντιπροσωπεύσεις με πολύχρονη συνεργασία, δίκτυο διαγνωστικών κέντρων αναπτυσσόμενο, συμβάσεις με 55 νοσ/μεια κλπ. Εταιρεία πληροφορικής προς χρήση ιδίαν και μη, Αδάνειστη με εξαγωγές με μεγάλα περιθώρια κι άλλα. Τιμή… ξεφτίλα!!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο