Χ.Α.Α: Επαναλαμβάνω- Δώστε και τα κλειδιά να τελειώνουμε!

Το εναλλακτικό ΧΑ, οι εκλογές και τα κλειδιά:

Τις παλιές εποχές, η προεκλογική εβδομάδα χαρακτηρίζονταν από σασπένς, καθώς και από έντονες συγκινήσεις σε χρηματιστηριακό επίπεδο. Η μεταβλητότητα ήταν αυξημένη, το ίδιο και οι όγκοι συναλλαγών!

  • Γιατί;

Επειδή απλούστατα συμμετείχε σημαντικός αριθμός ιδιωτών επενδυτών! ‘Έτσι απλά!

Όσο το ΧΑ τείνει να γίνει ένα κλειστό club, όπου συμμετέχουν μόνο τα μεγάλα χαρτοφυλάκια και ένας πολύ περιορισμένος αριθμός εισηγμένων, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα!

Και δυστυχώς κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότερο επιβεβαιώνεται το εν λόγω σενάριο!

Εάν όντως αυτός είναι ο στόχος, τότε Κύριοι συγχαρητήρια τα καταφέρατε!

Τουλάχιστον, κάντε μας την χάρη να εφαρμόστε επιτέλους την νομοθεσία και να κάντε ένα ξεκαθάρισμα στις εισηγμένες, προκειμένου να μείνουν αυτές που πραγματικά θέλουν!

Εναλλακτικά υπάρχει και η Εναλλακτική Αγορά, όπου τα κριτήρια είναι πιο χαλαρά και θα έπρεπε να μεταφέρονταν σε αυτή ένας πολύ μεγάλος αριθμός εισηγμένων.

Και για να ολοκληρώσω, με βάση τα δημοσιεύματα, έλαβε χώρα ακόμα μία κίνηση της διοίκησης της ΕΧΑΕ, με την εκ νέου αναβάθμιση της πλατφόρμας της (πέρα από κάποιες μικροβελτιώσεις, μια χαρά είναι!), προκειμένου να είναι πιο προσιτή στους ξένους θεσμικούς.

Η δουλειά ανατέθηκε μάλιστα σε ξένη εταιρεία, χάθηκαν βλέπετε οι αντίστοιχες ελληνικές, οπότε επαναλαμβάνω: ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!

“Α”

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο