Χ.Α.Α: Επί του πληκτρολογίου @16:35 (νο.1) – Σεμνά και ταπεινά…

  1. ΙΚΤΙΝΟΣ: Ξεσαλώνει σήμερα, τον είχε περιποιηθεί κατάλληλα χθες το βραδάκι και το… παιδί μου, πάνω στην ώρα δηλαδή.
  2. ΔΡΟΜΕΑΣ – απάντηση: Γνωστή η ιστορία, είχα γράψει ότι δεν θα ασχοληθώ μαζί του και το τήρησα σχεδόν επί μία διετία. Υπάρχουν όμως φίλοι αναγνώστες που παραπονιούνται και ρωτάνε… Τι να σας πω βρε παιδιά, με τόσα πατσαβουρόχαρτα που κάνουν πάρτι στο ταμπλό, με απίστευτες αποδόσεις, είναι ποτέ δυνατόν να μείνει πίσω αυτός που σαν όμιλος κάθε άλλο παρά σαπάκι ή ζόμπι είναι; Και να βγει και να πουλάει ο αδελφός κακό στη τσέπη του θα κάνει…
  3. ΣΙΔΜΑ: Νο comments!! Χρειάζονται;;
  4. ΣΠΙ: Σιγά μην το άφηναν ήσυχο…
  5. ΣΧΟΛΙΟ: ΣΕ μία αγορά ξεκάθαρης Τάσης, όλοι θα πάρουν μέρος στο πανηγύρι. Τι να γίνει δηλαδή; Να βάλουμε αγορανομία στο ταμπλό; Και μπροστά σε αυτά που γίνονται στις ξένες αγορές, τα εδώ είναι ανεπαίσθητα… πταισματάκια. Γραφικοί γίνονται όσοι τα… βάζουν με κάτι μικρά χαρτάκια συλλήβδην, για να πουλήσουν δήθεν προστασία στο επενδυτικό κοινό. Οταν πρέπει όμως να το προστατεύσουν, κάνουν την πάπια γιατί πέφτει μαρούλι.
  6. ΜΙG: Πρώτα δείγματα ανάνηψης, ύστερα από πολλές εβδομάδες…
  7. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ…

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.

ΥΓ: Το… disclaimer μπαίνει υποχρεωτικά από την νομική υπηρεσία του Site… Προσωπικά, δεν θα το έβαζα ποτέ…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο