Χ.Α.Α: Επί του πληκτρολογίου @16:35 (νο.2) – Σεμνά και ταπεινά…

  1. UNIBIOS: Εγραψε και τον άσο!! Και μην ξεχνάμε και την ΑΜΚ, πόσες μετοχές έδωσε σε κάθε μία στα 0,3000(!!). Χολή έβγαζαν τότε οι ζηλοφθονοι – πικρόχολοι- ξερόλες προειδοποιώντας τα… ανυποψίαστα θύματα. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
  2. ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ: Εγραφα – ο μοναδικός φυσικά, είμαι και αλαζόνας άλλωστε – ότι θα… βγεί από την ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ (τιμή τότε 0,1800 σεντς). Και τι δεν σχολίαζαν – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
  3. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ τα … ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ θα φτάσουν τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Αλαζόνας Triple A, Εκεί να σκάνε, να λυσσάνε…
  4. ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ και πόσες αντιγραφές έχουν γίνει και γίνονται, που τις πασάρουν για δικές τους “εφευρέσεις”, χωρίς να γράψουν έστω μία φορά που το πρωτοδιάβασαν.
  5. ΔΕΚΑΡΑ δεν δίνω φυσικά, αρκεί να τα κονομάνε τα φανατικά φιλαράκια μου, όποια κι αν είναι κι αυτά (βάζελοι, χανούμια, μπαόκια και σκουλίκια)…
  6. CPI – Απάντηση: Είδατε, λίγη υπομονή χρειαζόταν. Απολαύστε την διαδρομή κι ας προσπαθήσουν να… τρομοκρατήσουν (γέλια). Πριν δύο χρόνια έγραφε τα… 0,9100 ευρώ.
  7. ΒΙΟΤΕΡ – απάντηση: Στα φιλαράκια που τα κράτησε με τα ζόρια, στα 0,2200 – 0,2500 πριν λίγες εβδομάδες πιστεύω να τα βοήθησα…
  8. ΙΝΤΡΑΛΟΤ – απάντηση: Εχω απαντήσει και μια και δυο και τρεις φορές…
  9. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ…

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.

ΥΓ: Το… disclaimer μπαίνει υποχρεωτικά από την νομική υπηρεσία του Site… Προσωπικά, δεν θα το έβαζα ποτέ…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο