Χ.Α.Α: Εσείς μας ρωτάτε και εμείς σας απαντάμε…

 1.  ANEK: Εχει κολλήσει και δεν βλέπουμε πότε και πως θα ξεκολλήσει. Πράξτε κατά το πως αισθάνεστε μαζί της (γέλια)…
 2. AUSTRIA CARD: Μελλοντικά, θα παιχθεί δυνατά η μετοχή της… Εθαψε όλα τα κακά της… μοίρας της… Πυξίδα: Η δημοσίευση του πρώτου τριμήνου της για το 2023. 
 3. ALUMIL: Ανεξάρτητα των όσων… αρνητικών της καταλογίζουν, προορίζεται και μάλιστα εκ των πραγμάτων για άλλες πολιτείες. Απλά, υπομονή και επιμονή. Ξεχνάνε ή μάλλον κάνουν πως ξεχνάνε τα πολλά θετικά της, ενώ σνομπάρουν – σαν να μην υπάρχει δηλαδή – την πιθανότητα εξαγοράς της ή στην χειρότερη των περιπτώσεων την είσοδο στρατηγικού επενδυτή (FUND) 
 4. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οποιος την έχει στο χαρτοφυλάκιο του γνωρίζει και τους λόγους. Αλλά όχι πάνω από το 10% μάξιμουμ της αξίας του. 
 5. CENERGY: Βαρεθήκαμε να τα γράφουμε… Εχει και θέμα ο Μεθοδικός Σερίφης που θα το ανεβάσουμε αργότερα… 
 6. INTRALOT: Αλλαγή σε ΙΝΤΡΑΚΟΜ… Κούρασε το πράγμα…
 7. ΣANMEZZ: Ούτε καν έχει περάσει από το μυαλό να σας γράψω… Πάρτε κέρδη. Κι ας το δώσαμε στο πάτο της τιμής του…
 8. ΓΚΜΕΖΖ: Ομοίως ως ανωτέρω… 
 9. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ: Τι γίνεται βρε παιδιά; Σχεδόν όλοι έχετε ψωνίσει;; (!!)… Απλά, υπομονή και επιμονή, ανεξάρτητα τι 12μηνο θα δημοσιεύσει. Αυτό έχει ήδη προεξοφληθεί από τους διαχειριστές της… Σημασία έχει ο τερματισμός της στο Μαραθώνιο… Αστεία κ/φση, εννοείται.
 10. ΙΝΤΡΑΚΑΤ: Απλά,… Ακολουθήστε το ΧΡΗΜΑ που ρέει άφθονο. Μην διαβάζετε αηδίες από (παν)άσχετους ή σκόπιμα καταστροφολογούντες. 
 11. EXALCO (ΒΙΟΚΑ): Ισχύει σχεδόν ακριβώς ότι και στη περίπτωση της ΑLUMIL. 
 12. IATΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ: Tι να σας απαντήσουμε; Το θέμα με τους… Αποστολοπουλαίους το έχουμε εξαντλήσει. Ο,τι θέλουν, κάνουν… Μπορεί και να σας τρελάνουν με καμία Δ.Π λχ στα 2,5000 ευρώ (Λέμε που και που κανένα ανέκδοτο, να περνάει η ώρα πιο ευχάριστα)… 

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.

 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο