Χ.Α.Α: Μεγάλη Εβδομάδα που δεν θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα χρόνια (ο Λογικός)

Μεγάλη Εβδομάδα που δεν θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα χρόνια από πλευράς τζίρου αλλά και αποδόσεων.

  • Αυτό όπως καταλαβαίνετε, δείχνει πόσο οι ξένοι ποντάρουν στην επενδυτική βαθμίδα που έρχεται είτε νωρίτερα είτε μετά τις εκλογές με το λογικό σενάριο ότι δεν θα υπάρξει πολιτική ανατροπή.

Κάτι που αποτυπώνουν οι δημοσκοπήσεις και ευχόμαστε ολόψυχα αν και η βλακεία του Έλληνα έχει καταμετρηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και με εκλογές αλλά και με δημοψήφισμα.

  Στις επιλογές μας τώρα που μέχρι στιγμής μας δικαιώνουν και συνεχίζουμε…
**
ΠΕΙΡΑΙΩΣ Δίκαια μας έχει κερδίσει με την συμπεριφορά της, αν και αρχικά ήμασταν ένθερμοι της Alpha που ατυχώς υποαποδίδει.
**
TITC Αρχίζει να κινείται ο τίτλος. Μόλις μαζέψουν τα κομμάτια των ψευτοtraders των 0,20-0,40 cents άντε πιάστε τον. Παραμένω, με στόχο τα 19,80€.
**
TENERGY – CENERGY Η Tenergy μας αποχαιρετά, η Cenergy μόλις τώρα ξεκινά. Χρόνια πιστοί και στις δύο εταιρείες την μία θα την αποχωριστούμε αναγκαστικά, αφού τελειώνει το σίριαλ πώλησης, η άλλη μόλις ξεκινά το ταξίδι της αφού θα γίνουν απίστευτα πράγματα στην εξέλιξη της.
  • Μείνετε επενδυμένοι και απολαύστε τα νούμερα που έρχονται το 2023 και ακόμα περισσότερο το 2024 που μπαίνει στην παραγωγή και η επέκταση της νέας μονάδας παραγωγής καλωδίων. Αναθεώρηση του 1 δις κεφαλαιοποίησης προς τα επάνω, πολύ προς τα πάνω.
**
ΟΤΟΕΛ 12,82€ και 625εκ. & ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ 3,20€ και 93εκ. Η πρώτη ίσως πιάνει ταβάνι η δεύτερη έχει μεγάλο growth story μπροστά της. Τα νούμερα τα έχετε. Διαλέγετε και παίρνετε.
**
ΟΤΕ Ο πωλητής που ταλαιπωρούσε μήνες τελείωσε. Έρχεται η σειρά του να βοηθήσει τον δείκτη, αφού η ΕΕΕ μια πρώτη κίνηση από τα 22 στα 26€ ολοκλήρωσε και είχαμε εντοπίσει την κίνηση της γράφοντάς σας ότι 22-27 θα είναι μια καλή διαδρομή. Μια πρώτη βόλτα του ΟΤΕ στο προηγούμενο ψηλό των 16€ είναι εφικτή.
**
ΔΕΗ Για να σπάσει η αντίσταση του 8,30 θέλει τζίρο αλλά μετά δεν υπάρχει εμπόδιο μέχρι την τιμή της αύξησης. Αν υπάρχει συνέχεια της παρούσας κυβέρνησης το χαρτί της ΔΕΗ θα είναι το πιο safe για υπεραπόδοση. Τουλάχιστον 5,5 δις κεφαλαιοποίηση να περιμένετε.
**
ΒΙΟΧΑΛΚΟ Αστεία η αποτίμηση της εταιρείας. Σε λίγο η Cenergy θα αξίζει όσο όλη η Βιοχάλκο. Κάποια στιγμή θα το αντιληφθούν κάποιοι ξένοι που θα πρέπει λόγω βαθμίδας να έχουν έκθεση στον FTSE-25 αφού οι εγχώριοι διαχειριστές σνομπάρουν την μετοχή.
**
Μετά την PROFILE η αγορά θα ανακαλύψει και την PERFORMANCE για αυτό φροντίστε από τώρα να είστε ένα βήμα μπροστά.
**
PREMIA Προσπαθεί εσχάτως. Κάτι θα γίνει και εδώ, δεν μπορεί.
**
ΦΟΥΡΛΗΣ Η διάσπαση των 4€ θα πυροδοτήσει αγορές. Είναι μόνο ψυχολογικό το όριο αφού ο τίτλος έχει ξεκινήσει την ανοδική κίνηση με τεχνικό σημείο το 4,30.
**
ΙΝΤΕΚ Υποδειγματική χρηματιστηριακή συμπεριφορά μας προϊδεάζει για την επόμενη κίνηση της. Επόμενη στάση η τιμή των 5€ σαν δίκαια αποτιμημένη σύμφωνα και με πρόσφατο report χρηματιστηριακής.
**
ΕΛΛΑΚΤΩΡ Έχει δρόμο μπροστά του ακόμα… Μερίσματα, επιστροφές κεφαλαίου, πακέτα.
**
LAMDA, ΑΔΜΗΕ, ΕΥΔΑΠ οι μεγάλες απογοητεύσεις μας.
**
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
**
Ο Λογικός
***
  • Το υλικό αυτό παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως προσφορά, συμβουλή ή προτροπή για την αγορά ή πώληση των αναφερόμενων προϊόντων. Παρόλο που οι πληροφορίες που περιέχονται βασίζονται σε πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες, ουδεμία διασφάλιση δίνεται ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο