Χ.Α.Α: Τα επί της οθόνης τεκταινόμενα @12:45

  • BAΣEI TZIΡOY

ΜΙΓ: Μετοχή φαινόμενο, αψευδής μάρτυς το ταμπλό… Και πάνω απ’ όλα, κανείς εγκλωβισμός.

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τύφλα νάχουν οι μπλέ πατάτες…

ΙΝΤΕΚ – ΜΟΤΟ: Ομοίως

ΠΡΟΦ – ΕΝΤΕΡ – CENER: Παρομοίως…

ACAG: Ολα τα λεφτά…

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν χρειάζεται να κυνηγάτε μετοχές που οι τιμές τους έχουν ξεφύγει ακόμη και κάθε χρηματιστηριακής λογικής. Αν πάει – ο μη γένοιτο – κάτι άσχημο, θα ψάχνετε να τις βρείτε στο ταμπλό…

ΣΙΔΜΑ: Την αισιοδοξία του για τις προοπτικές της εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Αντώνης Καραδελόγλου, στα πλαίσια της χθεσινής ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας. Σε ότι αφορά το μέλλον, μπορεί μεν να επισημάνθηκαν κάποιες προκλήσεις (π.χ. αύξηση επιτοκίων), ωστόσο σημειώθηκε ότι:

  • Πρώτον, το ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων μόνο των πέντε μεγαλύτερων κατασκευαστικών ομίλων της χώρας είχε διαμορφωθεί στις 31/12/2022 στα έντεκα δισ. ευρώ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη μελλοντική ζήτηση στον κλάδο.
  • Δεύτερον, ότι το ανεκτέλεστο αυτό υπόλοιπο αναμένεται να αυξηθεί γύρω στα 14 δισ. ευρώ, μέσα στο 2024 και
  • Τρίτον, ότι κάποια από τα μεγάλα έργα στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να υλοποιούνται, εξέλιξη που γεμίζει τη ΣΙΔΜΑ με αισιοδοξία.

ΛΑΒΙ: Εχει αποκτήσει κοινό που αποτελούν πλέον το δικό της club. Ο κλάδος της είναι πάντα πολύ IN στις διεθνείς αγορές. Το μισό ευρώ είναι ψυχολογικό επίπεδο αντίστασης. Παρατηρούμε ότι έχουν αλλάξει τακτική, προσέχουν την μετοχή τους. Αλλωστε κάτι τέτοιο είναι και το δικό τους πρωτίστως όφελος.

ΙΝΛΟΤ -απάντηση: Το ενδεχόμενο νέας ΑΜΚ δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε.

JEFFΕRIES – νέα έκθεση για ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ 

Για την Εθνική Τράπεζα αυξάνει την τιμή-στόχο στα 7,30 ευρώ από 6,50 ευρώ προηγουμένως, για τη Eurobank στο 1,70 ευρώ από 1,65 προηγουμένως και για την Τράπεζα Πειραιώς στα 2,70 από 2,50 ευρώ, ενώ αφήνει αμετάβλητη στα 1,10 ευρώ την τιμή-στόχο για την Αlpha Bank.

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.

ΥΓ: Το… disclaimer μπαίνει αυτόματα από την νομική υπηρεσία του Site… Προσωπικά δεν θα το έβαζα ποτέ…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο